Vodafone
www.vodafone.nl

Vodafone

Informatie

Vodafone Mobiele Provider Informatie.
Gemiddelde Score: 4
Mijn Tevredenheid Mijn Tevredenheid Mijn Tevredenheid Mijn Tevredenheid Mijn Tevredenheid


Vodafone op Facebook  Vodafone op Twitter  Vodafone op Klacht.NL  Vodafone op RadarTV.NL  Vodafone
Vergelijken

Onafhankelijk & objectief
Dagelijks de laagste prijzen

Zoeken


< ProviderLijst.NL 2014-2017© >ProviderLijstVodafone Informatie

Ons bedrijf
Als internationale marktleider op het gebied van mobiele telefonie willen we wereldwijd onze 404 miljoen klanten de beste dienstverlening geven en hier ook bekend om staan. We willen onszelf voortdurend verbeteren en daar hebben we de beste mensen voor nodig.

De Vodafone cultuur
Geen dag bij Vodafone is hetzelfde. Ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en met zijn allen werken we hard om de beste resultaten te leveren. Waar of wanneer we dit doen is niet van belang. Ons mobielwerkenconcept stelt iedereen in staat om flexibel te werken.

Onze werkomgeving
Onze kantoren bestaan uit open ruimtes en flexibele werkplekken. Of je nu gaat zitten aan een bureau, aan de projecttafels of in een van de vergaderruimtes, alles in het gebouw is ingericht om de samenwerking en het delen van ideeën te stimuleren.

Mobiel werken
Wij geloven dat medewerkers het meest creatief en productief zijn als ze kunnen werken waar en wanneer ze dat willen. Daarom ondersteunen wij het mobiel werken. Als medewerker krijg je een laptop met mobielbreedbandverbinding en smartphone, zodat je de mogelijkheid hebt om overal te werken.

Met Vodafone 4G kan 'bijna' alles
Met Vodafone 4G internet kun je makkelijk grote bestanden downloaden. Maar ook videobellen met je vrienden, onderweg muziek streamen en tv kijken. Het Vodafone 4G-netwerk is als beste getest in Nederland. Ontdek wat 4G voor jou kan betekenen.

Wat is 4G?
4G is een mobiel netwerk waarmee je supersnel kunt internetten. Door het gebruik van nieuwe technologieën kun je snelheden halen die veel hoger liggen dan bij 3G. Zo kijk je jouw favoriete series ook onderweg op de hoogste kwaliteit. Of kun je op je telefoon zorgeloos beeldbellen met je vrienden.

Nóg sneller met 4G+
4G+ is een uitbreiding op het 4G netwerk en is beschikbaar in 55 steden in Nederland. Met 4G plus haal je snelheden tot wel 225 Mbps! Dit is zo snel, dat je geen verschil meer merkt met internet via de vaste kabel.

Kinderen Veilig Verbinden
We helpen ouders en hun kinderen veilig en verantwoord om te gaan met alle media van vandaag. Bijna alle 12-jarigen hebben een mobiele telefoon. Dit geeft ouders een veilig gevoel, omdat kinderen bereikbaar zijn en hulp kunnen inroepen bij een noodgeval. Toch is dit niet helemaal zonder risico's. Denk bijvoorbeeld aan digitaal pesten, websites die niet geschikt zijn voor kinderen, overmatig gebruik van de telefoon of hoge kosten. We helpen je graag om je kind met een gerust hart gebruik te laten maken van zijn toestel en de digitale wereld.


Informatie


Vodafone Actie

Gratis Vodafone Simkaart met direct gratis 50 MB aan internet en gratis een Entertainment Voucher: Hiermee krijg je een gratis 2de kaartje voor bijvoorbeeld een concert- of saunabezoek. Behoud je ook een telefoonnummer dan ontvang direct € 10,- gratis beltegoed. Nadat je dit gratis pakket hebt ontvangen kun je na het registeren en opwaarderen via deze link ook nog eens € 5,- extra beltegoed helemaal gratis aanvragen.


Note: Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.

Statistics