KPN
www.kpn.com

KPN

Informatie

KPN Mobiele Provider Informatie.
Gemiddelde Score: 5
Mijn Tevredenheid Mijn Tevredenheid Mijn Tevredenheid Mijn Tevredenheid Mijn Tevredenheid


KPN op Facebook  KPN op Twitter  KPN op Klacht.NL  KPN op RadarTV.NL  KPN op AlleStoringen.NL  KPN op Tweakers.NET  KPN
Vergelijken

Onafhankelijk & objectief
Dagelijks de laagste prijzen

Zoeken


< ProviderLijst.NL 2014-2017© >ProviderLijstKPN Informatie

Al sinds 1852 helpt KPN Nederland verder met de nieuwste technologie van dat moment. Van telegraaf tot 4G, van telefoniste tot telefooncentrale en van staatsbedrijf tot commercieel concern: ontdek de rijke geschiedenis.

KPN - vroeger PTT - heeft een prominente plek in de Nederlandse geschiedenis. De historie van ons bedrijf begint in 1852, toen de overheid startte met de aanleg en exploitatie van nationale telegrafieverbindingen. In de decennia daarna groeide het telefoonnet gestaag uit, tot in 1881 Nederland voor het eerst een openbaar telefoonnet kreeg. In een eeuw tijd raakt telefonie meer en meer ingeburgerd: het evolueert van luxeproduct tot een basisvoorziening waar vrijwel elke Nederlander gebruik van maakt. In 1962 zijn er geen telefonistes meer nodig wanneer ook Warffum, als laatste gemeente van Nederland, wordt aangesloten op het volledig geautomatiseerde telefoonnet.

Wij geloven in technologie, in de kracht van communicatie. Wij zijn KPN. Wij zijn het netwerk dat heel Nederland verder brengt; het netwerk dat geeft om Nederland.

Wij zijn de grootste telecom- en ICT-dienstverlener van ons land. Ons netwerk zit tot in de haarvaten van ons land. Wij hebben een duidelijke missie over hoe wij, met dat netwerk, Nederland verder kunnen helpen.

Met onze kennis en ervaring maken we onze diensten en producten voor iedereen toegankelijk; altijd en overal. We doen wat mensen van ons verwachten, maken het ongewone waar. Wij geloven in technologie, in de kracht van communicatie in de kracht van verbinding. Wij zijn het netwerk dat heel Nederland verder brengt.

Zit je nog bij een andere aanbieder, maar wil je overstappen naar KPN?
Met de overstapwekker houden we je op hoogte van het moment dat je kan overstappen. Zo hoef je, je geen zorgen te maken dat je te laat met overstappen bent.

Aanmelden is vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Heb je al Internet van KPN?
Combineer nu met Mobiel en krijg maandelijks € 5,00 korting op je abonnement en dubbel zoveel data, minuten en smsjes!Inclusief Gratis KPN WiFi Hotspots.


€ 10,- gratis beltegoed!
Met Prepaid van KPN ben je wel heel voordelig uit! Bij je Prepaid SIM-kaart krijg je € 10,- Prepaid tegoed gratis op je SIM-kaart van € 10,-! Dat betekent dus eigenlijk een gratis telefoonnummer met € 10,- Prepaid tegoed voor maar € 10,-

3-in-1 SIM-kaart
Bij een Prepaid SIM-kaart van KPN leveren we gratis een 3-in-1 SIM-kaart. Dat is een reguliere SIM-kaart, Micro SIM-kaart en Nano SIM-kaart in één. Zo krijg je altijd de juiste SIM-kaart voor de telefoon die je voor je Sim Only abonnement wilt gebruiken.

Het betrouwbare KPN netwerk
Met Prepaid van KPN profiteer je van het zeer betrouwbare mobiele netwerk van KPN en dat is wel zo comfortabel. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je bereik.

Geen activatiekosten
Bij Prepaid van KPN betaal je geen entree- of activatiekosten. Je kunt je prepaid kaart geheel kosteloos activeren en profiteren van de voordelen.

Beltegoed afgerekend per seconde en onbeperkt houdbaar
Alleen de eerste minuut betaal je volledig, daarna betaal je per seconde. Op die manier kun je erg lang met je beltegoed doen! En om te zorgen dat je er lange tijd gebruik van kunt blijven maken, is je beltegoed onbeperkt houdbaar! Zorg er wel voor dat je minimaal eens in het half jaar een keer belt, sms't of mobiel internet gebruikt, anders komt je telefoonnummer te vervallen. Als je je beltegoed wilt opwaarderen doe je dat gewoon vanuit je luie stoel: dit kan namelijk per telefoon én online op KPN.com.

Je hoeft de deur niet uit
Als je Prepaid van KPN online bestelt, hoef je de deur niet uit. Het pakketje wordt namelijk gratis bij jou aan de deur bezorgd. Bestel je voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt het pakket de volgende dag geleverd.

Onbeperkt Online
31 dagen online 7,50. Ben jij elke dag online? Activeer dan de Onbeperkt Online bundel met *143# en klik vervolgens op de ‘bel’ toets. Na 31 dagen stopt de bundel vanzelf. Snelheid 128 kb/s download, 64 kb/s upload. Voor zwaardere apps, zoals streamen en video-bellen, raden we het gebruik van een Wi-Fi punt aan. Onbeperkt Online geldt alleen binnen Nederland.

Bonustarief
Bellen € 0,30/min
Sms’en € 0,10/sms
Internetten € 0,25/MB, snelheid tot 14,4 Mb/s


Informatie


KPN Actie

Gratis pakket! Per saldo krijg je geld terug! KPN geeft je het aankoopbedrag van € 10,- terug. Je krijgt namelijk gratis € 10,- beltegoed. Je beltegoed is onbeperkt houdbaar. Je vindt de pakketten onderaan, ook kun je voor € 19,99 extra gratis een Nokia telefoon erbij krijgen.


Note: Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.

Statistics