Ortel Mobile
www.ortelmobile.nl

Ortel Mobile

Informatie

Ortel Mobile Mobiele Provider Informatie.
Gemiddelde Score: 0
Mijn Tevredenheid Mijn Tevredenheid Mijn Tevredenheid Mijn Tevredenheid Mijn Tevredenheid


Ortel Mobile op Facebook  

Vergelijken

Onafhankelijk & objectief
Dagelijks de laagste prijzen

Zoeken


< ProviderLijst.NL 2014-2017© >ProviderLijstOrtel Mobile Informatie

Ortel is dé prepaid provider voor voordelig bellen naar binnen- en buitenland, met de betrouwbare kwaliteit van het KPN netwerk. Bij ons geloven we er in dat voordelig bellen eerlijk en duidelijk kan zijn. Bij ons zijn de aanbiedingen altijd en voor iedereen geldig, en gelden voor iedereen dezelfde lage tarieven. Gedoe met kortingscode’s en bundels doen we niet aan.

Wat is het doel van Ortel en wat maakt haar zo uniek?
Voor ons bestaan er geen grenzen in communicatie en als bedrijf doen wij er alles voor om dit ook mogelijk te maken. U staat centraal, niet wij! Een goed voorbeeld hiervan is onze vernieuwde klantenservice. Deze is gratis te bereiken voor onze klanten. U zal altijd vriendelijk te woord worden gestaan en zo goed en snel mogelijk worden geholpen. Daarnaast proberen we altijd met onze klanten mee te denken door ludieke acties en scherpe promo's aan te bieden. We hopen dat we door onze manier van werken, u optimaal van dienst te kunnen zijn – in termen van prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid én service!

Hoe maakt Ortel dit mogelijk?
Wij bieden onbezorgde communicatie aan in de vorm van een prepaid SIM kaart die eenvoudig te gebruiken is en die u in staat stelt te bellen, SMS berichten te versturen én mobiel Internet te gebruiken; internationaal én nationaal tegen zeer lage tarieven en optimale kwaliteit. Wij maken gebruik van het KPN netwerk waardoor kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare mobiele telecommunicatiediensten worden aangeboden waar u echt op kunt vertrouwen.

Overal verkrijgbaar
Ortel SIM kaarten zijn verkrijgbaar in belwinkels door heel Nederland. Daarnaast kunt u via de website www.ortel.nl maximaal 2 gratis simkaarten (incl €2 beltegoed) bestellen. De SIM kaarten van Ortel bevatten naast een normale SIM ook de Micro en Nano SIM, en zijn geschikt voor alle type telefoons en tablets. Ortel beltegoed kunt u overal kopen in Nederland. Zo kunt u bijvoorbeeld uw Ortel beltegoed halen bij de grotere supermarkten, bezinestations, drogisterijen en postkantoren. Heeft u geen zin om de deur uit te gaan dan kunt u ook veilig en makkelijk via deze website of onze mobile website uw beltegoed kopen.Informatie


Ortel Mobile Actie

Bestel helemaal gratis een Ortel Simkaart met gratis € 2,- beltegoed. Ortel maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Naast de goedkope tarieven kun je via Ortel gratis onderling bellen en goedkoop bellen naar het buitenland. De actie werkt alleen indien je klikt op "Accepteer Cookies".


Note: Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.

Statistics