KPN geeft weer cadeaus weg in december

KPNKPN

De December maand is vaak een maand waarbij vooral cadeautjes centraal staan. Ook dit jaar doet het bedrijf  weer graag iets speciaals voor haar klanten waarmee het haar erkenning en waardering uitspreekt voor het feit dat men (weer) voor KPN heeft gekozen.

Mobiel 5GB Data Gratis!

Mensen met een mobiel abonnement krijgen in december 5 GB data gratis. TV-klanten kunnen die maand enkele films gratis on-demand bekijken. KPN zegt hier mee klanten en cadeautje te willen geven, net als vorig jaar.

De gratis 5GB Data Bundel wordt uiterlijk 8 December automatisch aan je abonnement toegevoegd. Ter bevestiging krijgen klanten een sms.

Prepaid klanten die (dus geen abonnement hebben) hoeven niet teleurgesteld te zijn. In December krijgen deze klanten namelijk een Onbeperkt Online abonnement waarmee ze de hele maand onbeperkt data kunnen gebruiken. Wel zit er een restrictie aan, het abonnement biedt namelijk een maximale snelheid van 128Kbps welke overigens wel voldoende is voor Whatsapp, Instragram, E-mailen en Facebook.

5 Films Gratis

Klanten die Thuis, Televisie of Alles-in-1 afnemen krijgen van KPN op 1 december 5 films gratis. Ook dit jaar is er weer voor gekozen voor 5 films die door KPN zijn geselecteerd. Via het Menu “KPN Presenteert” is dan te kiezen voor de films, Batman v Superman, Age of Adaline, Dummie de Mummie 2, Nebraska en Woezel & Pip.

De films kunnen worden bekeken via interactieve televisie of via de website.

Wanneer je geen abonnement hebt op Interactieve televisie, kun je toch nog naar de 5 genoemde films kijken. Ga hiervoor naar interactievetv.nl, log hier in met je KPN ID, klik op videotheek -> KPN Presenteert -> December Cadeau.

Al met al biedt het bedrijf ook dit jaar in de December maand weer leuke extra’s voor de maandelijks betalende klanten van vaste en mobiele diensten als voor prepaid klanten.

Vragen of meer informatie tref je natuurlijk ook aan op de Website van KPN.