ProviderLijst heeft er een vriendje bij! AlleMobieleProviders.NL

Alle Mobiele Telefoon ProvidersProviderLijst heeft er een vriendje bij!

AlleMobieleProviders.NLAlle Mobiele Telefoon Providers zoals de site voluit heet, richt zich op alles wat te maken heeft met mobiele telecom diensten bestaande uit telefonie (bellen), sms en internet.

Waar ProviderLijst.NL stopt, zal het op gebied van vergelijken, informatie en overzichten bij AlleMobieleProviders.NL verder gaan en zelfs uitgebreider worden. Op deze wijze zou Alle Mobiele Providers een aanvullende werking moeten krijgen op ProviderLijst.

Ook aan de opbouw van de internetsite is hierbij gedacht, wordt er op ProviderLijst nog vaak verwezen naar vaste en mobiele aansluitingen, bij Alle Mobiele Telefoon Providers zal de nadruk blijven liggen op mobiele diensten.

Uiteraard zal ook de onafhankelijkheid hierbij nog altijd een grote rol blijven spelen. Alle Mobiele Telefoon Providers zal geen partij kiezen of onderscheid maken tussen providers. Wel zal het hierbij ten alle tijden een adviserende rol blijven spelen en vragen van consumenten blijven beantwoorden. En het meest belangrijke van alles vinden wij natuurlijk dat ook op deze site eerlijkheid bovenaan staat. Zo zullen wij aanbieders waar geen geld mee verdiend wordt, gewoon plaatsen en zullen wij ook geen onderscheid maken in hoeveel er eventueel verdiend zal worden. Ook op de nieuwe internetsite geldt dus, eerlijkheid duurt het langst en alle aanbieders (providers) worden gewoon getoond!

Wij nodigen jullie graag uit om eens een kijkje te nemen op de nieuwe internetsite en dus het vriendje van ProviderLijst….. “Alle Mobiele Telefoon Providers” @ AlleMobieleProviders.NL