ProviderLijst

   Domeinnaam Registraties

Domeinnaam Registraties

Domeinnaam Registraties ProviderLijst biedt ook een overzicht van providers die Domeinnaam Registraties aanbieden. Kijk snel verder voor een mooie selectie!.

Een domeinnaam (of, afgekort, 'domein') is een naam in het Domain Name System (DNS), het naamgevingssysteem (op internet) waarmee computers zoals webservers en mailservers alsmede bepaalde diensten en toepassingen kunnen worden geïdentificeerd. De domeinnaam verwijst doorgaans naar een IP-adres, maar kan ook andere technische verwijzingen omvatten. Het DNS functioneert zodoende als het ware als een telefoongids (van het internet). Een goede domeinnaam is treffend en eenvoudig te onthouden. Zowel bedrijven als particulieren maken er daarom intensief gebruik van, zowel om te vinden als om gevonden te worden op internet.

Een domeinnaam verwijst naar een IP-adres zoals een naam in een telefoonboek naar een telefoonnummer. In de gegevenspakketten die via het computernetwerk verstuurd worden, wordt alleen het IP-adres gebruikt. Omdat domeinnamen veel eenvoudiger te onthouden zijn dan IP-adressen, worden IP-adressen door de meeste mensen niet direct gebruikt.

Domeinnaam Registrar Website
Antagonist WEBSITE
Argeweb WEBSITE
Bluehost WEBSITE
CloudWebServices WEBSITE
Combell WEBSITE
Contabo WEBSITE
DutchWebHosting WEBSITE
DynaDot WEBSITE
eUKhost WEBSITE
Hetzner WEBSITE
Hostinger WEBSITE
Hostnet WEBSITE
Hostry WEBSITE
iFastnet WEBSITE
InterServer WEBSITE
IXLhosting WEBSITE
Jouwweb WEBSITE
MijnDomein WEBSITE
NeoStrada WEBSITE
One.com WEBSITE
OVH WEBSITE
Oxxa WEBSITE
Rebel WEBSITE
SoHosted WEBSITE
Strato WEBSITE
TransIP WEBSITE
VDX WEBSITE
Versio WEBSITE
Vimexx WEBSITE
Webruimtehosting WEBSITE
Xynta WEBSITE
YourHosting WEBSITE