Terug
OnsBrabantNet Informatie

OnsBrabantNet biedt Alles-in-1 Glasvezel met een snelheid van 500/500 Mbit/s, inclusief televisie met 74 normale en 34 HD Zenders en telefonie.

OnsBrabantNet


Tarieven & Aanvullende Diensten

ProductTotaal 100 Mb/s
Aansluiting/TechniekGlasvezel
Upload Snelheid (Mbit)500
Download Snelheid (Mbit)500
Prijs per maand (incl. kortingen)€ 52,83
Prijs per maand (excl. kortingen)€ 65,00
Hotspots in Nederland
Hotspots in Buitenland
TV kijken op smartphone, tablet, laptop of PC
TV Opnames overal op smartphone, tablet, laptop of PC terugkijken
TV Kijken via DVB-C


OnsBrabantNet op Facebook  OnsBrabantNet op Twitter  OnsBrabantNet op Klacht.NL  OnsBrabantNet op RadarTV.NL  OnsBrabantNet op AlleStoringen.NL  OnsBrabantNet op Tweakers.NET  
Informatie

OnsBrabantNet het Bedrijf & de Diensten

Het grote voordeel van om de hoek
Kei voordelig internetten, bellen en tv kijken, daar hoeft u Limburg of Brabant niet voor uit. Bij OnsBrabantNet combineren wij namelijk het vertrouwde gevoel van Brabant met de kracht van glasvezel. Televisie, Internet en Bellen via een razendsnel netwerk, maar wel voor een uiterst aantrekkelijke prijs en met persoonlijke service. Van een aanbieder uit de buurt mag u immers iets extra’s verwachten.

Gewoon, omdat wij blij met u zijn
Wij zijn blij met u als klant! Daarom doen wij graag een stapje extra voor u. Hieronder vindt u een overzicht wat wij onder anderen speciaal voor onze klanten doen.

Net dat beetje extra informatie
Wij vinden het als provider niet alleen belangrijk dat onze diensten goed functioneren. Wij vinden het óók belangrijk dat u op een veilige en verantwoorde manier van onze diensten gebruik kunt maken. In verschillende artikelen geven wij tips.

Altijd een goed aanbod
Onze alles-in-één pakketten bestaan uit supersnel Internet, Interactieve TV met standaard Opnemen, Live Pauzeren en Begin Gemist én voordelig bellen in binnen- en buitenland. Daarnaast hebben wij altijd aantrekkelijke acties voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

Persoonlijk advies
Wij zijn altijd in de buurt, dus staan wij zo bij u op de stoep. Om te vertellen over de voordelen van glasvezel, op een moment dat het u uitkomt. Gewoon bij u thuis, ook ’s avonds en op zaterdag. Gratis en vrijblijvend. Want buurtgenoten zijn er voor elkaar, nietwaar?

Samen supersnel online
Glasvezelinternet van OnsBrabantNet wordt aangelegd tot in uw huis. Hierdoor verliest u in tegenstelling tot de kabel en ADSL geen snelheid en heeft u altijd een supersnelle en stabiele verbinding. Met de enorme capaciteit die glasvezel biedt kunt u zonder problemen met het hele gezin en diverse apparaten tegelijk surfen, downloaden, gamen tv-kijken en bellen.

De vele voordelen van Interactieve TV
Met Interactieve TV bekijkt u meer dan 70 zenders en kunt u onder anderen programma's opnemen, live pauzeren en terug naar het begin van het programma met Begin Gemist. Voeg daarnaast eenvoudig extra zenders toe. Interactieve TV is niet los af te nemen, maar standaard inbegrepen bij onze alles-in-één pakketten.

Note:
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen banden met OnsBrabantNet of OnsBrabantNet medewerkers.
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Tarieven inclusief kortingen kunnen bij sommige aanbieders hoger uitvallen dan de normale maandelijkse abonnementsprijs, dit i.v.m. mogelijke aansluit-, administratie- activatiekosten.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL

Informatie


Terug