ProviderLijst

   ProviderLijst - Tweak (1000 / 1000) (internet/tv)

Tweak Informatie

Tweak biedt Internet en televisie via Glasvezel waarbij de internetsnelheid bestaat uit 1000Mbps download en 1000Mbps voor € 57,95 per maand.

 Informatie
Product Informatie  Informatie
Provider Tweak
Product Gigabit Internet + Canal Digitaal Basis HD
Prijs per maand € 57,95
Netwerk
Aansluiting/Techniek Glasvezel
Download Snelheid 1000 Mbps
Upload Snelheid 1000 Mbps
FacebookTwitterKlachtTweakersKlachtenKompasAlleStoringenForumWebsiteTERUG
Radio & TV Specificaties
Aantal TV Zenders (SD) 81
Aantal TV Zenders (HD) 52
TV kijken op smartphone, tablet, laptop of PC
TV Kijken via DVB-C
TV Extra's
Opnemen € 4,95
Extra Ontvanger € 4,00
Film 1 € 14,95  
Ziggo Sport Totaal Eredivisie € 14,95  

Facebook   Twitter   Klacht   Tweakers   KlachtenKompas   AlleStoringen   Forum   Website   

B E S T E L L E N

Tweak het Bedrijf & de Diensten

Tweak, baas over eigen bits
Traditionele internetaanbieders. Dat zijn toch van die enorm grote bedrijven, verstopt in anonieme kantoorgebouwen, met hulplijnen waar je langs vijf medewerkers moet voor je antwoord op je vraag hebt? Bij Tweak doen we het anders.

Wij zijn onafhankelijk van de grote internetreuzen, hebben zelf apparatuur in wijkcentrales hangen en zijn zelf de baas over ons eigen netwerk. Als klant ben jij baas over jouw eigen verbinding. Het is jouw verbinding, dus doe ermee wat je wil!

Traditionele internetaanbieders. Dat zijn toch van die enorm grote bedrijven, verstopt in anonieme kantoorgebouwen, met hulplijnen waar je langs vijf medewerkers moet voor je antwoord op je vraag hebt? Bij Tweak doen we het anders.

Wij zijn een echt familiebedrijf, ontstaan uit de community rond techsite Tweakers.net. Ons doel: vanuit de polder de laatste technologie op het gebied van internet beschikbaar maken voor een eerlijke prijs. Zonder restricties. In het begin richtten we ons vooral op echte ‘tweakers’ die alles uit hun verbinding wilden halen. Sindsdien zijn wij geëvolueerd tot een volledig internetbedrijf, met een aanbod voor iedereen die waarde hecht aan de laatste technieken op het gebied van internet, telefonie en televisie.

Betekent dit dat wij langzaam opschuiven richting de internetreuzen? Absoluut niet! Tweak blijft het familiebedrijf uit de polder dat volledig onafhankelijk van de grote reuzen zijn eigen plan trekt. Tweak blijft met passie voor techniek en internet strijden voor internetvrijheid zonder beperkingen. Tweak blijft jou het beste van ons netwerk bieden voor een eerlijke prijs. En Tweak blijft de enige internetprovider waar je gewoon eens langs kunt komen voor een kop koffie.

Wij staan voor je klaar
Ons vaste personeel bestaat uit een kleine groep trouwe medewerkers. Het grootste gedeelte van deze kerngroep werkt al meer dan vijf jaar voor Tweak. We zijn erg trots op ons clubje. Klein zijn betekent dat je snel kunt schakelen en makkelijk knopen door kunt hakken. Het betekent ook dat je niet aan elk project met meer man kunt werken.B E S T E L L E N


Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Thuis Provider informatie.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Tweak of Tweak medewerkers.
- ProviderLijst is geen webwinkel, en levert geen producten of diensten.


TERUG