ProviderLijst

Tweak Informatie

Tweak Gigabit Internet Only. Internet via glasvezel met een internetsnelheid van 1000/1000 Mbit/s. Een abonnement zonder apparatuur. Kies je eigen router of WiFi-punt.

Tweak


Tarieven & Aanvullende Diensten

ProductTweak Gigabit Internet Only
Aansluiting/Techniekglasvezel
Upload Snelheid (Mbit)1000
Download Snelheid (Mbit)1000
Prijs per maand€ 39,00
TV Basis€ 23,95
Plus Pakket€ 10,00
Film 1€ 14,95
Ziggo Sport€ 14,95
Fox Sports (Eredivisie + International)€ 25,00
Opnemen€ 4,95
Extra Ontvanger€ 4,00
Bel Avond- & Weekend€ 7,50
Bel Onbeperkt Buitenland€ 15,00
Hotspots in Nederland
Hotspots in Buitenland
TV kijken op smartphone, tablet, laptop of PC
TV Opnames overal op smartphone, tablet, laptop of PC terugkijken
TV Kijken via DVB-C


Facebook  Twitter  Klacht  Tweakers  
B E S T E L L E N

Tweak het Bedrijf & de Diensten

Tweak, baas over eigen bits
Traditionele internetaanbieders. Dat zijn toch van die enorm grote bedrijven, verstopt in anonieme kantoorgebouwen, met hulplijnen waar je langs vijf medewerkers moet voor je antwoord op je vraag hebt? Bij Tweak doen we het anders.

Wij zijn onafhankelijk van de grote internetreuzen, hebben zelf apparatuur in wijkcentrales hangen en zijn zelf de baas over ons eigen netwerk. Als klant ben jij baas over jouw eigen verbinding. Het is jouw verbinding, dus doe ermee wat je wil!

Traditionele internetaanbieders. Dat zijn toch van die enorm grote bedrijven, verstopt in anonieme kantoorgebouwen, met hulplijnen waar je langs vijf medewerkers moet voor je antwoord op je vraag hebt? Bij Tweak doen we het anders.

Wij zijn een echt familiebedrijf, ontstaan uit de community rond techsite Tweakers.net. Ons doel: vanuit de polder de laatste technologie op het gebied van internet beschikbaar maken voor een eerlijke prijs. Zonder restricties. In het begin richtten we ons vooral op echte ‘Tweakers’ die alles uit hun verbinding wilden halen. Sindsdien zijn wij geëvolueerd tot een volledig internetbedrijf, met een aanbod voor iedereen die waarde hecht aan de laatste technieken op het gebied van internet, telefonie en televisie.

Betekent dit dat wij langzaam opschuiven richting de internetreuzen? Absoluut niet! Tweak blijft het familiebedrijf uit de polder dat volledig onafhankelijk van de grote reuzen zijn eigen plan trekt. Tweak blijft met passie voor techniek en internet strijden voor internetvrijheid zonder beperkingen. Tweak blijft jou het beste van ons netwerk bieden voor een eerlijke prijs. En Tweak blijft de enige internetprovider waar je gewoon eens langs kunt komen voor een kop koffie.

Wij staan voor je klaar
Ons vaste personeel bestaat uit een kleine groep trouwe medewerkers. Het grootste gedeelte van deze kerngroep werkt al meer dan vijf jaar voor Tweak. We zijn erg trots op ons clubje. Klein zijn betekent dat je snel kunt schakelen en makkelijk knopen door kunt hakken. Het betekent ook dat je niet aan elk project met meer man kunt werken.Note:
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen banden met Tweak of Tweak medewerkers.
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Tarieven inclusief kortingen kunnen bij sommige aanbieders hoger uitvallen dan de normale maandelijkse abonnementsprijs, dit i.v.m. mogelijke aansluit-, administratie- activatiekosten.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL

B E S T E L L E N


BEN
HollandsNieuwe
KPN
Simpel
Simyo
T-Mobile
Tele2
Telfort
Vodafone