ProviderLijst

   ProviderLijst - KPN (100 / 100) (internet/tv)

KPN Informatie

KPN biedt Internet en televisie via Glasvezel waarbij de internetsnelheid bestaat uit 100Mbps download en 100Mbps voor € 76,49 per maand.

 Informatie
Product Informatie  Informatie
Provider KPN
Product Internet en TV 4K (100/100 Mbit/s)
Prijs per maand € 76,49
Netwerk
Aansluiting/Techniek Glasvezel
Download Snelheid 100 Mbps
Upload Snelheid 100 Mbps
FacebookTwitterKlachtTweakersKlachtenKompasAlleStoringenForumWebsiteTERUG
Hotspots in Nederland
Hotspots in Buitenland
Radio & TV Specificaties
Aantal TV Zenders (SD) 70
Aantal TV Zenders (HD) 45
Aantal Radio Zenders 100
TV kijken op smartphone, tablet, laptop of PC
TV Kijken via DVB-C
TV Extra's
Opnemen € 5,00
Extra Ontvanger € 4,00
Film 1 € 15,50  
Erotiek Pakket € 12,50  
Kids Pakket € 5,00  
Videoland € 10,00  
Ziggo Sport Totaal Eredivisie € 15,50  
Fox Sports Eredivisie € 9,99  
Fox Sports Compleet € 12,99  
Turks Pakket € 7,50  
Hindi Pakket € 15,00  
Duits Pakket € 2,50  

B E S T E L L E N

KPN het Bedrijf & de Diensten

KPN is een toonaangevende leverancier van ICT-diensten. Met een breed scala aan producten en diensten bedienen we met verschillende merken een groot aantal diverse klantgroepen – in binnen- en buitenland. Van prepaid bellen in de VS, tot interactieve HD-televisie in Nederland.

Wij geloven in technologie, in de kracht van communicatie. Wij zijn KPN. Wij zijn het netwerk dat heel Nederland verder brengt; het netwerk dat geeft om Nederland.

In de wereld, de maatschappij waarin we leven is technologie het kloppend hart, de levensader. Onmisbaar, vanzelfsprekend, als water uit de kraan. Technologie maakt moderne ICT en telecommunicatie mogelijk. Technologie verbindt, maakt het verschil. Laat grenzen en drempels verdwijnen, overbrugt barrières van afstand en tijd. Maakt het leven en werk completer. Zorgt voor veiligheid, redt levens en maakt de wereld duurzamer. Technologie verrijkt en helpt doelen te bereiken, maakt zakelijke successen én persoonlijke dromen en verwachtingen waar.

Verbinden, helpen en faciliteren

Technologie moet vooral begrijpelijk en eenvoudig zijn. Geen moeite. Geen gedoe. Moet vertrouwen geven en betrouwbaar zijn. Zekerheid en kansen bieden. Wij maken dat waar. Wij zijn de monteur, de verkoper, de technicus, de medewerker van de helpdesk. We doen wat mensen van ons verwachten en brengen de wereld naar binnen. Maken nieuwe gewoontes gewoon, maken het ongewone normaal en alledaags. We verbinden, helpen en faciliteren. Dag in, dag uit. Overal, altijd. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij zijn nooit ver weg.

Van mensen, voor mensen

Wij geloven in een wereld waarin technologie mensen, bedrijven, overheden en organisaties verder brengt; Nederland verder brengt. Wij zijn de verbindende factor, die persoonlijke contacten mogelijk maakt. Wij zijn verbonden met de samenleving, verbonden met de wereld. Thuis, op het werk en onderweg. Wij hebben de middelen, de mensen, de kennis en ervaring in huis. We hebben en leveren het netwerk. Wij zijn het netwerk. Het netwerk van mensen, voor mensen.

Niet meer wachten en geen haperende video’s. Dat is glasvezel internet. Glasvezel van KPN is op steeds meer plaatsen in Nederland beschikbaar.

Met Glasvezel internet geniet je met het hele gezin tegelijkertijd van razendsnel internet en Interactieve TV. Iedere woning krijgt zijn eigen stabiele aansluiting. Je hebt daardoor altijd een supersnelle verbinding tot wel 500 Mbit/s (zowel up- als downloaden).

Wij bieden extra mogelijkheden naast het standaard abonnement. Wanneer u ook klant bent (of wordt) bij KPN Mobiel, kunt u ervoor kiezen om Compleet! klant te worden.

Als Compleet klant, heeft u keuze uit één (1) extra gratis zenderpakket bij uw alles-in-1 abbonement. De pakketten waaruit u kunt kiezen zijn HBO Pakket, Plus Pakket of het Kids Pakket. Tevens krijgt u € 5,00 mobielkorting op ieder mobiel abonnement dat u afsluit, kunt u gratis onbeperkt onderling bellen, kunt u MB's onderling delen en krijgt u dubbel zoveel data, minuten en sms'jes.

Extra optionele mogelijkheden zijn:
Veilig € 5,00 p/m
Service Plus € 3,00 p/m
Veilig XL € 7,50 p/m
Spotify Premium € 10,00 p/m

Bij KPN krijg je kosteloos de volgende extra's:
- KPN WiFi op 17 miljoen locaties
- Gratis draadloos modem
- Online tv-kijken (waar je ook bent)
- Gratis klantenservice 24/7 bereikbaar via 0800-0402.


B E S T E L L E N


Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Thuis Provider informatie.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met KPN of KPN medewerkers.
- ProviderLijst is geen webwinkel, en levert geen producten of diensten.


TERUG