Terug
Caiway Informatie

Caiway biedt Alles-in-1 Glasvezel met een snelheid van 500/500 Mbit/s, inclusief televisie met 70 normale en 35 HD Zenders en telefonie.

Caiway


Tarieven & Aanvullende Diensten

ProductG500
Aansluiting/TechniekGlasvezel
Upload Snelheid (Mbit)500
Download Snelheid (Mbit)500
Prijs per maand (incl. kortingen)€ 65,00
Prijs per maand (excl. kortingen)€ 70,00
Plus Pakket€ 14,75
Film 1€ 14,15
Erotiek Pakket€ 10,25
Fox Sports (Eredivisie + International)€ 15,00
Turks Pakket€ 8,00
Bel Avond- & Weekend€ 5,30
Bel Onbeperkt Vast & Mobiel€ 21,30
Hotspots in Nederland
Hotspots in Buitenland
TV kijken op smartphone, tablet, laptop of PC
TV Opnames overal op smartphone, tablet, laptop of PC terugkijken
TV Kijken via DVB-C


Caiway op Facebook  Caiway op Twitter  Caiway op Klacht.NL  Caiway op RadarTV.NL  Caiway op AlleStoringen.NL  
Informatie

Caiway het Bedrijf & de Diensten

CaiWay bestaat sinds 1981 en wil iedere consument laten genieten van alles wat radio, televisie, internet en telefonie te bieden heeft. Wie kiest voor de diensten van CAIW is voorbereid op de toekomst. Tijden veranderen razendsnel, en daarmee ook de mogelijkheden. CAIW volgt technische ontwikkelingen op de voet en brengt deze als een van de eersten op de markt. Zo waren we in 1995 de eerste in Europa met internet via de kabel en in 2005 de eerste in Nederland die op grote schaal digitale televisie introduceerden.
CAIW levert onder de merknaam Caiway digitale radio- en televisie, internet en telefonie aan consumenten in de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Loenen aan de Vecht, Krimpen a/d IJssel, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn), Hilvarenbeek, Borculo, Oss, Ravenstein, Herpen, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Dreumel, Appeltern, Horssen, Gouda en omgeving, een deel van Capelle aan den IJssel en een groot deel van Twente.

Consumenten worden door Caiway in staat gesteld met alles en iedereen verbonden te zijn, waarbij de techniek van het hoogste niveau zorgt voor een betrouwbare netwerkverbinding. Caiway richt zich primair op de klant, en stemt daar alle processen op af. Verder stelt de organisatie zich verbonden op met het lokale en tracht zij zo benaderbaar mogelijk te zijn.

Haal de beste kwaliteit in huis voor internet, televisie en telefonie
Caiway gaat altijd een stap verder voor u. Dankzij de grote capaciteit van ons glasvezelnetwerk krijgt u bij ons supersnel internet. Dat garanderen we. En de beste de beeldkwaliteit op TV. Superscherp beeld met Full HD garantie op 31 kanalen, meteen vanaf kanaal 1. Full HD is dan ook echt Full HD en zorgt voor haarscherp beeld. Er is geen andere partij in Nederland die dit ook aanbiedt. En dat allemaal in een betaalbaar Alles-in-1 pakket. Bent u klaar voor glasvezel?

Razendsnel internet, ervaar het zelf
Zonder bufferen film kijken en tegelijk uw fotoalbum uploaden? Naar Uitzending Gemist kijken en tegelijkertijd muziek streamen? Het kan allemaal met glasvezel van Caiway. De razendsnelle internetverbinding zorgt ervoor dat u binnen enkele seconden uw foto’s in de cloud zet, moeiteloos een game binnenhaalt en zorgeloos – zonder bufferen - naar een film of serie kijkt. En wist u dat als u tv-kijkt van Caiway, dat geen invloed heeft op uw internetsnelheid?

Vergelijk uw werkelijke internetsnelheid maar eens met de snelheid die u bij een Alles-in-1 Glas G75 krijgt!

Weet u welke DSL internetsnelheid u thuis heeft? Doe de speedtest en u weet direct of u de beloofde snelheid in huis haalt.

Meestal ontvangt u via DSL niet de internetsnelheid op het modem die u heeft besteld. Verschillende factoren bepalen internetsnelheid bij u thuis. De afstand van uw huis tot de wijkkastcentrale is van grote invloed. Hoe verder u van de wijkkastcentrale woont, hoe lager uw internetsnelheid via DSL is.

Probeer het maar eens uit. U meet hiermee uw huidige up- en downloadsnelheid op dit moment.

Overal in huis de beste beeldkwaliteit. Op elk scherm!
Kijkt u het liefst uw favoriete tv-programma op uw tablet terwijl een gezinslid live op tv naar de sportuitslagen kijkt? Overal in huis en op elk apparaat kijkt u naar 31 zenders in Full HD kwaliteit waarmee u scherpe beelden en levendige kleuren in huis haalt. Ook dat garanderen we met onze Full HD Kijkgarantie. Daarnaast vindt u onze HD-kanalen gewoon op de plek waar u ze verwacht – vanaf de 1e zender - en niet ergens in bijvoorbeeld de 700-reeks.

Hoeveel tv’s wilt u aansluiten?
Met televisie van Caiway sluit u zo veel televisies aan op de coax-kabel als u wilt. De meeste moderne televisies hebben al een ingebouwde ontvanger. In dat geval hoeft u geen extra apparatuur aan te schaffen. Met ons interactieve tv-pakket kijkt u Programma Gemist, bestelt u een film via Pathé Thuis of Videoland en kunt u live tv pauzeren en opnemen.

Kijk Live TV op uw laptop, tablet of smartphone
Als Alles-in-1 Glas abonnee heeft u gratis toegang tot Multiscreen TV op laptop, tablet en smartphone. Daarmee kijkt u overal in huis op elk scherm naar vrijwel alle Basic TV zenders. En dat zelfs in HD-kwaliteit. Voortaan heeft u overal de beste beeldkwaliteit in huis.

Bent u klaar voor de toekomst?
Dankzij de enorme capaciteit van ons glasvezelnetwerk kunt u gebruikmaken van de beste diensten en bent u klaar voor de toekomst. Razendsnel internet, haarscherp televisiebeeld en voordelig bellen. Gaat u voor glas?Note:
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen banden met Caiway of Caiway medewerkers.
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Tarieven inclusief kortingen kunnen bij sommige aanbieders hoger uitvallen dan de normale maandelijkse abonnementsprijs, dit i.v.m. mogelijke aansluit-, administratie- activatiekosten.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL

Informatie


Terug