ProviderLijst

   ProviderLijst - Solcon (100 / 100) (internet/tv)

Solcon Informatie

Solcon biedt Internet en televisie via Glasvezel waarbij de internetsnelheid bestaat uit 100Mbps download en 100Mbps voor € 58,75 per maand.

 Informatie
Product Informatie  Informatie
Provider Solcon
Product Internet en televisie Start
Prijs per maand € 58,75
Netwerk
Aansluiting/Techniek Glasvezel
Download Snelheid 100 Mbps
Upload Snelheid 100 Mbps
FacebookTwitterKlachtTweakersKlachtenKompasAlleStoringenForumWebsiteTERUG
Radio & TV Specificaties
Aantal TV Zenders (SD) 70
Aantal TV Zenders (HD) 45
TV kijken op smartphone, tablet, laptop of PC
TV Kijken via DVB-C
TV Extra's
Extra Ontvanger € 2,50
Film 1 € 14,95  
Ziggo Sport Totaal Eredivisie € 14,95  
Duits Pakket € 3,99  

B E S T E L L E N

Solcon het Bedrijf & de Diensten

"Internet van Morgen. Sinds 1996"
"Nu we de afgelopen 4 jaar zijn uitgeroepen tot beste internet provider van Nederland door de Consumentenbond vinden we het tijd dat meer gebruikers kennis gaan maken met ons toonaangevende internet. En daarvoor hebben we Solcon in een nieuw jasje gestoken met een pay-off die helemaal bij ons past "Internet van Morgen. Sinds 1996".

Ook de komende decennia staan wij weer klaar en streven wij er naar om u het beste en veiligste internet netwerk van Nederland te bieden!

Het verhaal achter Solcon
In een wildwest landschap van internetcowboys zetten wij in 1996 onze eerste stappen als een provider met een ander geluid. Niet om op te vallen, maar omdat we oprecht geloofden (en nog steeds geloven) in een betere wereld! Lees ons hele verhaal.

De allerbeste veiligheid
Het gebruik van internet is enorm laagdrempelig en daardoor is het soms lastig in te schatten hoe veilig u en uw gezin eigenlijk is. houdt u ook uw hart vast wanneer er weer een nieuwe virus opduikt? En.. weet u of uw kinderen geen dubieuze websites bezoeken? Bij ons vindt u de meest geavanceerde filters en de veiligste dataopslag van Nederland. En mocht er toch een virus binnenkomen dan zetten we u direct in een beveiligde omgeving en nemen proactief contact met u op. Echt zorgeloos internet dus, een fijn idee toch?

Echt persoonlijk
Bel ons maar op, dan merkt u het direct. Geen doorkiesmenu of wachttijden, maar altijd direct een vriendelijke, kundige medewerker aan de lijn. Installatie bij u thuis? Onze eigen installateurs zijn razendsnel en gaan pas weg wanneer u 100% tevreden bent!

Toonaangevend op elk gebied
Al vier jaar op rij uitgeroepen door beste provider van Nederland door de Consumentenbond. Omdat we nagenoeg storingsvrij zijn, het hoogst scoren op klanttevredenheid en een superieure kwaliteit internet leveren

Pionierend & innovatief
Wij hebben aan de wieg gestaan van het internetfilter, digitaal bellen en het Bel-mij-niet Register. Maar ook vandaag zijn we weer bezig met een aantal mooie innovaties om ons Internet nog beter te maken.

Gemiddeld internetten Nederlanders 1,5 uur per dag. Dan wilt u toch ook dat internet betrouwbaar en veilig is? Wij ook! Bij Solcon kunt u daar op rekenen.

- Laag storingspercentage volgens de Consumentenbond
- 4 jaar op rij als beste getest
- Gratis bellen met onze klantenservice
- Gratis Solcon Secure Webmail Lite
- Interactief TV kijken op al uw apparaten


B E S T E L L E N


Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Thuis Provider informatie.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Solcon of Solcon medewerkers.
- ProviderLijst is geen webwinkel, en levert geen producten of diensten.


TERUG