ProviderLijst

   ProviderLijst - Online (200 / 200) (internet/bellen/tv) Provider Informatie
Online InformatieOnline Alles-in-1 Glasvezel 200 Mb/s 12 maanden. Internet, telefonie en televisie via glasvezel met een internetsnelheid van 200/200 Mbit/s. Een compleet en voordelig Alles-in-1 pakket met een looptijd van 12 maanden. De eerste 3 maanden € 65,00 en daarna € 75,00 per maand.

Online


Tarieven & Aanvullende Diensten

ProductOnline Alles-in-1 Glasvezel 200 Mb/s 12 maanden
Aansluiting/Techniekglasvezel
Upload Snelheid (Mbit)200
Download Snelheid (Mbit)200
Prijs per maand€ 75,00
Aantal HD Zenders24
TV Basis€ 5,00
TV Plus€ 10,00
Fox Sports (Eredivisie + International)€ 31,00
Opnemen€ 5,00
Extra Ontvanger€ 5,00
Bel Onbeperkt Vast & Mobiel€ 10,00
Bel Onbeperkt Nederland€ 5,00
Bel Onbeperkt Europa€ 5,00
Bel Onbeperkt Buitenland€ 5,00
Hotspots in Nederland
Hotspots in Buitenland
TV kijken op smartphone, tablet, laptop of PC
TV Opnames overal op smartphone, tablet, laptop of PC terugkijken
TV Kijken via DVB-C
Zenderlijsttoon


B E S T E L L E N

Online het Bedrijf & de Diensten

De verwachting is dat internet zich zal ontwikkelen tot hét communicatiemiddel van de toekomst. (uit: EuroNet installatiehandleiding)

Deze quote klinkt ouderwets. Internet is immers allang hét communicatiemiddel. Dit citaat komt dan ook niet uit 2015, maar uit 1994. Toen werd Euronet – de voorloper van wat je nu als Online.nl kent – namelijk opgericht! Daarmee is Online.nl één van de oudste providers van Nederland. Maar we zijn ook één van de jongste aanbieders van snel internet, interactieve televisie en goedkoop bellen. Kortom meer plezier voor minder geld.

Betrouwbaar, betaalbaar, innovatief
Of je ons nu als jong of als wat ouder beschouwt, Online.nl is vooral een betrouwbare, betaalbare en innovatieve aanbieder van internet, bellen en televisie. Een aanbieder die interactieve televisie op al je devices mogelijk maakt. En een aanbieder die vindt dat snel internet en belgemak voor iedereen bereikbaar moeten zijn. Communiceren is immers een levensbehoefte! En dus bieden we je de keuze uit abonnementen die aansluiten op je gezinssituatie en flexibel met je meegroeien.

Interactieve televisierevolutie
Hoewel Online.nl bekend staat om snel internet (ook over glasvezel!) en goedkope telefonie, lopen we ook voorop in de interactieve televisierevolutie. Bij ons kijk je bovendien niet alleen naar de beste programma’s in de beste kwaliteit, maar beslis je ook zelf waar, wanneer en op welk apparaat je kijkt. Smartphone, tablet, pc en laptop? Buitenshuis je opnames inplannen of bekijken. Een programma dat al begonnen is vanaf het begin kijken met Begin Gemist. Of je favoriete film kijken met Video on Demand. Bij Online.nl zijn je favoriete programma’s altijd beschikbaar. Betaalbaar plezier dus, ook op televisie!

Meer achtergrond
Bijna 25 geleden werd Nederland als tweede land ter wereld (!) aangesloten op internet. Internet was toen nog niet het waanzinnig dichtbevolkte (in willekeurige volgorde) download, gaming, e-mail, video, muziek en sociale netwerk dat het nu is, want alleen gerenommeerde onderzoekscentra en universiteiten hadden toegang tot de Online faciliteiten. Dat veranderde in 1993. Vanaf toen mochten alle bedrijven en particulieren zich op de prille digitale snelweg begeven. Online.nl, sinds 2014 onderdeel van M7 Group S.A., zorgde ervoor dat die snelweg in Nederland bereikbaar werd. In 1993 startten we namelijk onder de naam Euronet. En de rest? Dat is geschiedenis!

Jongensboekverhaal
Euronet was het geesteskind van Simon Cavendish en Arko van Brakel. De eerste was een technisch wonderkind, de laatste een commercieel genie. Euronet was het eerste bedrijf ter wereld dat internet ‘in een doos’ via computerwinkels aanbood. Dat hebben andere providers ons snel nagedaan, blikt Arko van Brakel terug in een interview met netkwesties.nl. Overigens kwam er wel het nodige geluk bij kijken. In november 1994 heb ik in mijn naïviteit - ik was net 26 jaar- in het blad N@T gebluft dat ons pakket binnenkort bij alle Dixons- en Vobis-winkels zou liggen, zonder dat dit al geregeld was. Binnen de kortste keren hingen zowel Dixons als Vobis aan de lijn, dat er allerlei mensen om ons pakket kwamen vragen en of ze het konden bestellen. Graag natuurlijk. Zo zijn we in één klap heel snel gegroeid, een jongensboekverhaal!'


Note:
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen banden met Online of Online medewerkers.
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Tarieven inclusief kortingen kunnen bij sommige aanbieders hoger uitvallen dan de normale maandelijkse abonnementsprijs, dit i.v.m. mogelijke aansluit-, administratie- activatiekosten.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL

B E S T E L L E N