Terug
Fiber Nederland Informatie

Fiber Nederland All-in-One Top 500 Mb (incl. Eredivisie). Internet, telefonie en televisie via glasvezel met een internetsnelheid van 500/500 Mbit/s. U krijgt voor een superscherpe prijs: 500 Mb/s razendsnel internet, goedkoop bellen en ruim 120 haarscherpe televisiezenders (incl. FOX Sports Eredivisie) met gratis gebruik van alle apparatuur (Wifi router, Settop Box HD, glasvezelmodem).

Fiber Nederland


Tarieven & Aanvullende Diensten

ProductFiber Nederland All-in-One Top 500 Mb (incl, Eredivisie)
Aansluiting/Techniekglasvezel
Upload Snelheid (Mbit)500
Download Snelheid (Mbit)500
Prijs per maand (incl. kortingen)€ 99,95
TV Basis€ 7,95
HD Pakket€ 4,95
Plus Pakket€ 9,95
Ziggo Sport€ 14,95
Fox Sports (Eredivisie + International)€ 25,00
Opnemen€ 4,95
Extra Ontvanger€ 4,95
Bel Onbeperkt Vast & Mobiel€ 14,95
Bel Onbeperkt Nederland€ 9,95
Bel Onbeperkt Buitenland€ 24,95
Hotspots in Nederland
Hotspots in Buitenland
TV kijken op smartphone, tablet, laptop of PC
TV Opnames overal op smartphone, tablet, laptop of PC terugkijken
TV Kijken via DVB-C


Fiber Nederland op Facebook  Fiber Nederland op Twitter  Fiber Nederland op Klacht.NL  Fiber Nederland op RadarTV.NL  Fiber Nederland op AlleStoringen.NL  
Informatie

Fiber Nederland het Bedrijf & de Diensten

We stellen ons even netjes voor
Als er iets is waar we in geloven is het persoonlijk contact en om u te laten zien bij wie u uw diensten afneemt, hebben we een ouderwets smoelenboek gemaakt. Er is zelfs niks aan gephotoshopped.

Waar staan wij nou precies voor?
Fiber Nederland is een Nederlandse onderneming en wordt gerund door ondernemers. Wij maken zelf onze keuzes, zijn zelf verantwoordelijk voor onze daden, en zelf verantwoordelijk voor ons succes. Spreek ons er maar op aan, als u een goed idee heeft, of als u vindt dat we iets niet goed doen.

Wij vinden het leuk om menselijk verstand en technologie samen te brengen en zo de toekomst leuker, eenvoudiger en interessanter te maken. Eén van de technologieën die wij omarmen is glasvezel, en dat gaat de wereld wel een beetje veranderen denken wij.

Wijn zijn de snelst groeiende, 100% Nederlandse onafhankelijke glasvezelprovider. We zijn geen onderdeel van een grote multinational, hebben geen anonieme buitenlandse investeerders, en doen niets anders dan ons de hele dag druk maken om u de snelste glasvezel voor de beste prijs te leveren.

Ondernemend
Wij zijn ondernemers, en dus verantwoordelijk voor onze eigen daden en succes. Dagelijks willen wij beter worden in ons werk, dus heeft u een goed idee, of vindt u dat wij ons werk beter kunnen doen – spreek ons er op aan.

Open
Wij zijn dol op feedback, en zo lang die respectvol is, kunnen wij wel tegen een stootje. Dus kom maar op met de goede ideeën, verbeteringstrajecten en klachten – wij luisteren serieus naar wat u te zeggen heeft.

Onafhankelijk
Wij zijn een 100% onafhankelijke glasvezelleverancier. Dit geeft ons de ruimte om ons volledig te focussen op het snelste glasvezel tegen de beste prijs.

Respectvol
Wij zijn een dienstverlener en dus behandelen we iedereen die zaken met ons willen doen – respectvol, persoonlijk en efficiënt – zoals we zelf ook behandelt willen worden.

Verantwoordelijk
Glasvezel is dé techniek van de toekomst. Het is dan ook in ons eigen belang dat we zorgvuldig met de toekomst omgaan. Lees hier hoe we dat proberen te doen.

Duurzaam ondernemen
Glasvezel brengt mensen bij elkaar, maakt informatie beter toegankelijk en biedt nieuwe mogelijkheden. Dat betekent niet alleen meer plezier doordat je de nieuwe Lady Gaga in een paar tellen naar je vriendinnen kunt sturen, of kunt videobellen met je kleinkinderen in Australië. Het levert interessante kansen op. Denkt u eens in: een boer in Afrika kan straks naar school in Amsterdam, een hartspecialist kan om elf uur een operatie assisteren in Sydney, en een half uur later digitaal in Stadskanaal zijn.

Note:
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen banden met Fiber Nederland of Fiber Nederland medewerkers.
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Tarieven inclusief kortingen kunnen bij sommige aanbieders hoger uitvallen dan de normale maandelijkse abonnementsprijs, dit i.v.m. mogelijke aansluit-, administratie- activatiekosten.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL

Informatie


Terug