ProviderLijst

Kliksafe Informatie

Kliksafe Internet Extra 50Mb. Internet via glasvezel met een internetsnelheid van 50/50 Mbit/s. Weet u wat uw kind online tegenkomt€Uit onderzoek blijkt dat 70% van de kinderen online dingen tegenkomt die ze niet willen zien. En meer dan de helft van de basisschoolleerlingen in Nederland geeft aan online bescherming te willen. Een internetverbinding van Kliksafe biedt die bescherming; snel, up-to-date, en vooral: veilig. Zaken als geweld en porno filteren wij er standaard uit. Daarnaast kunt u zelf aangeven wat u wel en niet wilt zien.HttpsSites als Google en YouTube maken gebruik van https. Een versleutelde verbinding,die steeds meer websites gebruiken. Door die versleuteling zijn deze sites alleen nog te filteren met een speciaal https-filter. Kliksafe is de enige provider in Nederland die over een https-filter beschikt. Kies voor veilig internet. Kies voor Kliksafe. Zeker online.

Kliksafe


Tarieven & Aanvullende Diensten

ProductKliksafe Internet Extra 50Mb
Aansluiting/Techniekglasvezel
Upload Snelheid (Mbit)50
Download Snelheid (Mbit)50
Prijs per maand€ 49,00
Hotspots in Nederland
Hotspots in Buitenland
TV kijken op smartphone, tablet, laptop of PC
TV Opnames overal op smartphone, tablet, laptop of PC terugkijken
TV Kijken via DVB-C


Facebook  Twitter  
B E S T E L L E N

Kliksafe het Bedrijf & de Diensten

Er is nog geen provider informatie toegevoegd voor Kliksafe
Bent u medewerker bij Kliksafe en wilt u hier informatie omtrent Kliksafe zien? Help ons dan alstublieft mee met deze informatie. Laat het ons weten via onze contactformulier.


Note:
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen banden met Kliksafe of Kliksafe medewerkers.
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Tarieven inclusief kortingen kunnen bij sommige aanbieders hoger uitvallen dan de normale maandelijkse abonnementsprijs, dit i.v.m. mogelijke aansluit-, administratie- activatiekosten.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL

B E S T E L L E N


BEN
HollandsNieuwe
KPN
Simpel
Simyo
T-Mobile
Tele2
Telfort
Vodafone