ProviderLijst

   ProviderLijst - Plinq (50 / 50) (internet)

Plinq Informatie

Plinq biedt Internet via Glasvezel waarbij de internetsnelheid bestaat uit 50Mbps download en 50Mbps voor € 40,00 per maand.

 Informatie
Product Informatie  Informatie
Provider Plinq
Product Internet only 50
Prijs per maand € 40,00
Netwerk
Aansluiting/Techniek Glasvezel
Download Snelheid 50 Mbps
Upload Snelheid 50 Mbps
FacebookTwitterKlachtTweakersKlachtenKompasAlleStoringenForumWebsiteTERUG

B E S T E L L E N

Plinq het Bedrijf & de Diensten

Plinq is een onafhankelijke serviceprovider actief in heel Nederland. Al ruim tien jaar leveren wij diensten als internet, telefonie en televisie aan zowel particulieren, bedrijven en instellingen.

GLASVEZEL EN MEER..
Wij leveren internetverbindingen op basis van glasvezel op verschillende glasvezelnetwerken zoals die van KPN/Reggefiber, SKV Veendam, CAI Harderwijk en KT Waalre. Heeft u glasvezel in huis? Dan zijn wij de beste keuze voor u!

Met ons kunt u altijd genieten van het snelst mogelijke internet, voordelige telefonie en televisie via de glasvezelverbinding. Wij bieden maximale keuzevrijheid. U kiest zelf uit verschillende combinaties van internet, televisie en telefonie. Precies zoals het bij uw situatie past. U wilt meer sport op uw televisie? Of bent u een filmliefhebber? Bij ons kunt u kiezen uit verschillende themapakketten. En meer! Als u nog meer zenders wilt dan kan dat, bij ons. Want bij ons staat niet het aanbod centraal, maar uw kijkerswens.

BIJ PLINQ STELT U ZELF UW ABONNEMENT SAMEN!
Kiest u voor een van onze standaardpakketten of stelt u volledig zelf uw pakket samen? Dat is maximale keuzevrijheid. Bij ons betaalt u dan ook alleen voor datgene wat u ook daadwerkelijk gebruikt.

ALLES-IN-EEN
- INTERNET 50 MBPS
- VOORDELIGE TELEFONIE
- GROOT ZENDERAANBOD

Wij staan voor kwaliteit. Om dit te kunnen waarborgen, houden we graag de service in eigen huis. Dit in tegenstelling tot veel andere providers. Zo garanderen we korte wachttijden en wordt uw vraag behandeld door een professionele Plinq medewerker die verstand heeft van zaken.
Heeft u een vraag of wilt u zich aanmelden? Bel onze Klantenservice 088-7768444.

Bij ons krijgt u 100% installatie garantie. Met het gratis installatiepakket is zelf installeren heel eenvoudig. Komt u er niet uit, dan komt een ervaren monteur van Plinq de installatie voor u afronden. Als u binnen 4 weken na ontvangst van uw pakket een afspraak maakt met een monteur, hoeft u hier niets voor te betalen.

Glasvezel
Ons gebruik van het internet neemt razendsnel toe. Steeds meer apparaten die u gebruikt hebben een internetverbinding nodig. Om deze groei aan te kunnen leveren wij internet via glasvezel. De capaciteit van glasvezel is namelijk vrijwel onbeperkt en biedt u een stabiele en betrouwbare internetverbinding.
Met internet via glasvezel beschikt u over een buitengewoon stabiele en betrouwbare verbinding. Dit zorgt ervoor dat u ongestoord films kunt kijken, surft op het internet en de grootste bestanden kunt up -en downloaden. Dit zonder in te leveren op de snelheid van uw internet.

ADSL OF VDSL
Is glasvezel bij u nog niet beschikbaar? Neem dan één van onze ADSL of VDSL verbindingen. Zodra glasvezel beschikbaar is stapt u probleemloos over! ADSL is beschikbaar met downloadsnelheden tot 20Mbps en VDSL kan snelheden tot 40Mbps halen.

Televisie
Televisie kijken is een mooie manier om te ontspannen. Daarom kunt u bij Plinq zorgeloos televisie kijken op die manier zoals u dat prettig vindt. Bij ons stelt u namelijk eenvoudig zelf uw eigen zenderpakket samen met een ruime keuze uit unieke mini-pakketten of kunt u onbeperkt genieten van de interactieve opties zoals opnemen, live tv pauzeren of uitzending gemist. U heeft dus maximale keuzevrijheid!!

Telefonie
Met de opkomst van de mobiele telefoon verandert het telefoonlandschap snel. Plinq denkt echter dat de huistelefoon nog steeds grote voordelen heeft ten op zichte van de mobiele telefoon. Niet alleen is het bereik en geluid beter, ook is het een stuk goedkoper. Bij ons bel je bijvoorbeeld al vanaf 2 cent per minuut zonder starttarief!

Houdt er rekening mee dat bij deze internet provider een borg van € 50,00 wordt gehanteerd!


B E S T E L L E N


Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Thuis Provider informatie.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Plinq of Plinq medewerkers.
- ProviderLijst is geen webwinkel, en levert geen producten of diensten.


TERUG