ProviderLijst

NLEx Informatie

NLEx NLEx Glasvezelinternet (500 Mb/s) + tv opnemen. internet en televisie via glasvezel met een internetsnelheid van 500/500 Mbit/s. Supersnel internet en TV via NLEx. Altijd met een WiFi-versterker ter waarde van?39,95!

NLEx


Tarieven & Aanvullende Diensten

ProductNLEx NLEx Glasvezelinternet (500 Mb/s) + tv opnemen
Aansluiting/Techniekglasvezel
Upload Snelheid (Mbit)500
Download Snelheid (Mbit)500
Prijs per maand (incl. kortingen)€ 72,50
Plus Pakket€ 10,00
Film 1€ 15,50
Erotiek Pakket€ 12,50
Fox Sports (Eredivisie + International)€ 15,00
Kids Pakket€ 5,00
Videoland Unlimited€ 8,99
Turks Pakket€ 7,50
Hindi Pakket€ 15,00
Duits Pakket€ 2,50
Opnemen€ 5,00
Extra Ontvanger€ 4,00
Bel Onbeperkt Vast & Mobiel€ 10,00
Bel Onbeperkt Buitenland€ 5,00
Hotspots in Nederland
Hotspots in Buitenland
TV kijken op smartphone, tablet, laptop of PC
TV Opnames overal op smartphone, tablet, laptop of PC terugkijken
TV Kijken via DVB-C


NLEx op Facebook  NLEx op Twitter  NLEx op Klacht.NL  NLEx op Tweakers.NET  NLEx op KlachtenKompas.NL  
Informatie

NLEx het Bedrijf & de Diensten

NLEx levert over zowel koper- als glasvezelaansluitingen. Het is afhankelijk van de aansluiting op jouw adres over welke lijn we bij jou kunnen leveren. Je kunt zelf niet kiezen welke aansluiting je hebt en wij hebben hier ook geen invloed op. Geen idee welke aansluiting je hebt? Als je onze postcodecheck doet, zie je direct wat voor aansluiting er op jouw adres ligt!

Koperaansluiting


Een koperaansluiting is de meest voorkomende aansluiting in Nederland. Een koperaansluiting gaat via het traditionele telefoonnetwerk. De snelheid die je internet kan halen is dan afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale. Neem je bijvoorbeeld 100 Mb/s af op een koperaansluiting, dan kan het zijn dat je niet de volle 100 Mb/s haalt. In onze aanmeldflow kun je precies zien welke snelheid je kunt halen. Wel zo eerlijk!

Glasvezel

Glasvezel is precies wat het zegt dat het is: een flinterdunne vezel gemaakt van een speciaal soort glas. Met behulp van een laserlicht worden digitale gegevens betrouwbaar en supersnel via de glasvezel heen en weer gestuurd. Up- en downloaden via glasvezel is daarom altijd even snel. Met glasvezel heb je het allersnelste internet. Als je 100 Mb/s afneemt op een glasvezelaansluiting, zal je die 100 Mb/s ook daadwerkelijk halen. Zelfs als iedereen tegelijk online is!

Netwerk van KPN

We bieden Alles-in-1 aan via het vertrouwde netwerk van KPN. Dit geldt voor zowel de koper- als de glasvezelaansluiting. Dat betekent dat we overal in Nederland een stabiele dekking bieden. Stabiel en vertrouwd dus!

WiFi-versterker

Heel handig dat supersnelle internet, maar het is nog handiger als je dat ook overal kunt gebruiken. En dat begrijpen wij. Daarom krijg je bij ons een gratis WiFi-versterker bij je abonnement. Deze WiFi-versterker vergroot het bereik van je WiFi, waardoor je overal in en rondom je huis online kunt zijn. Zelfs op zolder of in je tuin!

TV Standaard

Het basiszenderpakket krijg je standaard van ons als je tv afneemt. In het basiszenderpakket zitten maar liefst meer dan 70 tv-zenders met haarscherpe digitale kwaliteit en 100 radiozenders! Indien beschikbaar zijn 30 tv-zenders in HD-kwaliteit. Daarnaast kun je met het basiszenderpakket via programma gemist een selectie van programma’s, die gisteren en vandaag zijn uitgezonden op NPO 1, 2 en 3, terugkijken.

TV Plus

Het basiszenderpakket is uit te breiden met extra zenderpakketten. Zodat je écht al je favoriete series, films en wedstrijden kunt kijken. Je kunt bij ons kiezen uit alle zenders, zoals Videoland, Film1 en Ziggo Sport Totaal! Daarnaast kun je met TV Plus gemiste programma’s tot wel 10 dagen terugkijken én krijg je nog 35 extra tv-zenders in digitale kwaliteit bóvenop de 70 van het basiszenderpakket.

Belbundels

Bellen Onbeperkt Vast: Onbeperkt bellen naar alle vaste nummers in Nederland voor een vast bedrag per maand. Zonder starttarief of kosten per minuut. Bellen Onbeperkt Mobiel: Onbeperkt bellen naar alle mobiele nummers in Nederland voor een vast bedrag per maand. Zonder starttarief of kosten per minuut. Bellen Onbeperkt Buitenland: Onbeperkt bellen naar alle vaste nummers in 40 landen buiten Nederland voor een vast bedrag per maand. Zonder starttarief of kosten per minuut.

Contact Gegevens


Contact kan het beste via een privé bericht via Facebook Chat Messenger
NLE heeft ook een forum


Note:
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen banden met NLEx of NLEx medewerkers.
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Tarieven inclusief kortingen kunnen bij sommige aanbieders hoger uitvallen dan de normale maandelijkse abonnementsprijs, dit i.v.m. mogelijke aansluit-, administratie- activatiekosten.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL

Informatie


BEN
HollandsNieuwe
KPN
Simpel
Simyo
T-Mobile
Tele2
Telfort
Vodafone