Terug
Stipte Informatie

Stipte Glasvezel Internet 100 Mb. Internet via glasvezel met een internetsnelheid van 100/100 Mbit/s. Supersnel glasvezel internet met 100 Mb/s up- en downloadsnelheid. Inclusief een gratis Fritz!Box modem met Wifi in bruikleen.

Stipte


Tarieven & Aanvullende Diensten

ProductStipte Glasvezel Internet 100 Mb
Aansluiting/Techniekglasvezel
Upload Snelheid (Mbit)100
Download Snelheid (Mbit)100
Prijs per maand (incl. kortingen)€ 59,95
Film 1€ 15,00
Ziggo Sport€ 15,00
Fox Sports (Eredivisie + International)€ 25,00
Videoland Unlimited€ 10,00
Bel Onbeperkt Vast & Mobiel€ 15,00
Bel Onbeperkt Nederland€ 10,00
Bel Onbeperkt Buitenland€ 20,00
Hotspots in Nederland
Hotspots in Buitenland
TV kijken op smartphone, tablet, laptop of PC
TV Opnames overal op smartphone, tablet, laptop of PC terugkijken
TV Kijken via DVB-C


Stipte op Facebook  Stipte op Twitter  Stipte op RadarTV.NL  Stipte op AlleStoringen.NL  
Informatie

Stipte het Bedrijf & de Diensten

Het grootste aantal zenders en de beste service. Bij de 100% Nederlandse provider Stipte kan het echt. Maak kennis met Alles-in-1 iTV, het meest complete alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland. En stap vandaag nog over.

Het grootste aantal zenders en de beste service. Het kan echt. Maak kennis met Alles-in-1 iTV, het meest complete alles-in-1 pakket voor tv, internet en bellen van Nederland.

Stipte levert haar Alles-in-1 abonnementen inclusief 126 televisie zenders.

Interactieve TV met standaard 126 zenders
Inclusief HBO in het basispakket!
126 tv-zenders, waarvan 37 in HD. En 61 tv-zenders die u live op de tablet kunt bekijken. Alles-in-1 iTV van Stipte biedt alle tv-zenders binnen 1 pakket. Zonder de extra kosten die u bij andere aanbieders wel moet betalen.

Supersnel internet
Supersnel internet is mooi. Maar u heeft er niet veel aan als u het niet nodig heeft. Daarom leveren wij u graag een internetverbinding met een snelheid die past bij uw werkelijke verbruik. Of het nou gaat om een gewone internetverbinding of om een verbinding via glasvezel; wij raden u altijd aan om te kiezen voor het instappakket. Mocht u later toch sneller willen, dan is één telefoontje genoeg om de snelheid te verhogen.

Vaste telefoon
Ons Alles-in-1 iTV pakket bevat ook vaste telefonie, in de vorm van een vaste telefoonaansluiting met voordelige belbundels. Als u al een vast telefoonnummer heeft dan zorgen wij dat dit kosteloos wordt overgezet naar Stipte. Hier hoeft u niets voor te doen. Een nieuw nummer is uiteraard ook mogelijk. Ook hier zijn geen kosten aan verbonden.

Betalen per seconde
U ontvangt maandelijks een gespecificeerd overzicht van uw belkosten. Bij Stipte belt u per seconde en betaald u dus ook per seconde. Dat is wel zo eerlijk. Klik op "Lees meer" voor de telefoontarieven.

Mobiel
Mobiel is ons voordelige mobiele abonnement. Voor de klanten met een combinatiepakket zijn de SIM-kaarten gratis voor het hele gezin (op basis van SIM-only) maar we hebben ook complete pakketten inclusief toestel en bundels, voor jou op maat gemaakt.


Note:
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen banden met Stipte of Stipte medewerkers.
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Tarieven inclusief kortingen kunnen bij sommige aanbieders hoger uitvallen dan de normale maandelijkse abonnementsprijs, dit i.v.m. mogelijke aansluit-, administratie- activatiekosten.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL

Informatie


Terug