ProviderLijst

   ProviderLijst - Trined (500 / 500) (internet/bellen/tv) Provider Informatie
Trined InformatieTrined Alles-in-één 500/500 Mbps. Internet, telefonie en televisie via glasvezel met een internetsnelheid van 500/500 Mbit/s. .

Trined


Tarieven & Aanvullende Diensten

ProductTrined Alles-in-één 500/500 Mbps
Aansluiting/Techniekglasvezel
Upload Snelheid (Mbit)500
Download Snelheid (Mbit)500
Prijs per maand€ 56,00
Aantal Zenders88
Aantal HD Zenders30
Hotspots in Nederland
Hotspots in Buitenland
TV kijken op smartphone, tablet, laptop of PC
TV Opnames overal op smartphone, tablet, laptop of PC terugkijken
TV Kijken via DVB-C


B E S T E L L E N

Trined het Bedrijf & de Diensten

Altijd dichtbij, betrouwbaar en servicegericht...
TriNed BV is gevestigd in Sint-Oedenrode, direct onder de rook van Eindhoven. Sinds 1999 levert TriNed internet en telefonie via ADSL. In 2008 werden deze diensten aangevuld met televisie en ook via glasvezel aangeboden. Mobiele telefonie werd in 2013 aan het dienstenpakket toegevoegd. Zo is dit familiebedrijf één van de meest ervaren serviceproviders op glasvezel geworden. Dagelijks vertrouwen vele particulieren, overheidsinstellingen en bedrijven op de diensten van TriNed.

TriNed heeft een landelijk netwerk van dealers en eigen servicemonteurs. Zo heeft u altijd de klantenservice bij u om de hoek en dat is erg handig. De diensten internet, telefonie, televisie en mobiel worden geleverd aan particulieren, instellingen en bedrijven. Daarnaast levert TriNed ook diensten op het gebied van Zorg-op-afstand en welzijn. Speciaal voor senioren die langer, veilig en comfortabel thuis willen blijven wonen. Informeer via 0800 8030 naar de mogelijkheden.

TriNed BV voert een drietal merken: TriNed Glasvezel levert televisie, internet, telefonie en mobiel aan particulieren. TriNed Zakelijk heeft op maat gemaakte pakketten voor bedrijven en (overheids-) instellingen en GlasvezelPlus levert diensten en producten die ervoor zorgen dat senioren langer, veilig en comfortabel in hun woningen kunnen blijven wonen.

Per jaar stijgt het internetgebruik met 60%
De komst van het Internet heeft er toe geleid dat de stroom aan dataverkeer de laatste jaren explosief is gestegen. Met elkaar maken we constant gebruik van de bestaande koper en kabelnetwerken die in de grond liggen. Daarnaast is de veelzijdigheid aan digitale diensten enorm toegenomen. Internetten, televisie kijken, bellen, gamen, we doen het allemaal en het liefst ook nog allemaal tegelijk. De bestaande netwerken raken vol. De verkeersdrukte veroorzaakt filevorming, uiteindelijk stilstand en dit betekent achteruitgang. Een glasvezelnetwerk is een geheel nieuwe infrastructuur met een gegarandeerd hoge bandbreedte. Een hoge bandbreedte geeft een snelle doorstroming van het internet- en televisieverkeer.

Een glasvezelverbinding van TriNed is een megasnelle verbinding. TriNed maakt namelijk gebruik van de netwerken van Reggefiber met glasvezelaansluitingen tot in de woning. Uw eigen unieke huisaansluiting zorgt ervoor dat er altijd een constante verbinding is. Ook als alle apparaten in huis gelijktijdig gebruik maken van de glasvezel blijft de snelheid constant. Bovendien is de snelheid symmetrisch, wat betekent dat zowel de up- als downloadsnelheid gelijk is. Dit kan alleen met 100% glasvezel. De capaciteit van glasvezel is onbeperkt. Op dit moment wordt nog maar een zeer klein deel van de glasvezelkabel gebruikt, zelfs bij een pakket van 500Mbps internet.

Internet
Glasvezel is supersnel en betrouwbaar en daardoor uitermate geschikt voor een hoge internetsnelheid en beeldkwaliteit. In een TriNed glasvezelpakket zit altijd internet met een synchrone snelheid, dus de down- en uploadsnelheid zijn gelijk. Het glasvezelmodem en de draadloze router krijgt u van ons in bruikleen, ook heeft u altijd een vast IP-adres. Er worden op het netwerk van TriNed geen internetpoorten geblokkeerd. Is een basissnelheid niet voldoende? Een hogere internetsnelheid van 500Mbps is vaak mogelijk

Interactieve televisie
Met interactieve televisie (IP-TV) krijgt u de interactieve diensten van TriNed zoals live pauzeren, Begin Gemist en Uitzending Gemist. Via een door ons in bruikleen geleverde IP-TV Ontvanger behoort ook opnemen in de cloud tot de mogelijkheden van interactieve televisie. Het basispakket bestaat uit 54 televisiezenders waarvan 18 in HD. Het zenderoverzicht kunt u hier vinden. Met de TV-Online App zijn de belangrijkste televisiezenders via de iPad te bekijken

Telefoonaansluiting
Uw huidige telefoonnummer kunt u uiteraard meenemen naar TriNed, wij regelen de overname met uw huidige provider. Nummerweergave, voicemail en de doorschakeldienst zijn bij TriNed gratis. Voor € 5,- per maand voorkomt u onverwachte kosten voor het bellen naar vaste telefoonnummers in Nederland. Voor € 15,- per maand zijn de gesprekken naar mobiele en vaste telefoonnummers in Nederland gratis. Onderling bellen tussen klanten van TriNed is gratis, ook naar andere regio’s.

Klantenservice
De klantenservice van TriNed is via het gratis servicenummer 0800-8030 altijd bereikbaar, ook bij het bellen vanaf een mobiele telefoon. Ook via de persoonlijke pagina MijnTriNed en Twitter krijgt u directe ondersteuning bij het gebruik van onze diensten. De monteurs van TriNed zijn altijd in de buurt. Zo beloven we dat een monteur, bij een technisch probleem, binnen één werkdag bij onze klanten langs komt. Service op het hoogste niveau!

Note:
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen banden met Trined of Trined medewerkers.
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Tarieven inclusief kortingen kunnen bij sommige aanbieders hoger uitvallen dan de normale maandelijkse abonnementsprijs, dit i.v.m. mogelijke aansluit-, administratie- activatiekosten.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL

B E S T E L L E N