ProviderLijst

XS4ALL Informatie

XS4ALL Internet Plus. Internet via glasvezel met een internetsnelheid van 200/200 Mbit/s. Internet met de service, kwaliteit en standaard gratis extra's van XS4ALL: het beste modem (van AVM), basisinstallatie, F-Secure Antivirus voor 5 computers (twv € 69,95/jr), Malwarefilter.Tijdelijk ontvangt u gratis een Google Chromecast en AVM WiFi-versterker twv €80 en betaalt u geen verzend- en aansluitkosten twv €35. Onze monteur checkt de juiste werking van uw WiFi!

XS4ALL


Tarieven & Aanvullende Diensten

ProductXS4ALL Internet Plus
Aansluiting/Techniekglasvezel
Upload Snelheid (Mbit)200
Download Snelheid (Mbit)200
Prijs per maand€ 58,50
TV Basis€ 17,50
TV Plus€ 27,50
Plus Pakket€ 10,00
Film 1€ 15,50
Ziggo Sport€ 15,50
Erotiek Pakket€ 12,50
Fox Sports (Eredivisie + International)€ 15,00
Kids Pakket€ 5,00
Videoland Unlimited€ 10,00
Turks Pakket€ 7,50
Hindi Pakket€ 15,00
Duits Pakket€ 2,50
Extra Ontvanger€ 4,00
Bel Basis€ 5,00
Bel Onbeperkt BeNeLux€ 17,50
Bel Onbeperkt Buitenland€ 22,50
Hotspots in Nederland
Hotspots in Buitenland
TV kijken op smartphone, tablet, laptop of PC
TV Opnames overal op smartphone, tablet, laptop of PC terugkijken
TV Kijken via DVB-C


Facebook  Twitter  Klacht  Tweakers  
B E S T E L L E N

XS4ALL het Bedrijf & de Diensten

First Class Internet
Met uw mobiel, tablet of laptop wilt u overal in huis en achterin de tuin optimaal toegang tot internet. Check uw WiFi-netwerk. Dat levert u al snel beter internet op. En dat plezier doen wij u graag.

Internet, voor iedereen
Welkom bij XS4ALL. Bij de provider die staat voor het volledig benutten van de mogelijkheden van internet. Voor de vrije en ongecensureerde uitwisseling van gegevens, informatie en ideeën. Voor iedereen.

Passie voor internet
Bij XS4ALL werken een heleboel technisch slimme, eigenwijze mensen die leven voor internet. Met veel kennis, die ze graag delen. Noem ons nerds, als je wilt. Als geen ander weten we hoe belangrijk internet voor onze klanten is. En dus helpen we waar we kunnen. Dat gaat voor ons verder dan het zorgen voor een stabiele en betrouwbare internetverbinding. Onze technici zijn de meest kritische gebruikers en testers. Op onze helpdesk vind je geen belscripts of maximale gesprekstijden. Wel medewerkers die een passie hebben voor internet en erop gebrand zijn klanten verder te helpen. En dat doen ze al vanaf het allereerste begin.

XS4ALL is in 1993 opgericht door vier internetpioniers . Maar eigenlijk begint ons verhaal een paar jaar daarvoor. Aan het eind van de jaren tachtig veranderde de wereld in hoog tempo. Er was iets moois op komst. Zeker voor mensen die meer wilden doen met techniek dan alleen consumeren. Ze noemden zichzelf hackers en techno-anarchisten. Ze lazen een blaadje dat Hack-Tic heette. Op het Bulletin Board Utopia wisselden ze tips, trucs en files uit. Utopia Wat wil je nog meer?

Ze namen afstand van heersend conventioneel gedrag en moraliteit. Liever creëerden ze hun eigen vrijheid, voor zichzelf en voor anderen. Break the system by following the rules. Of het nu ging om gratis bellen of onbevoegd toegang krijgen tot computersystemen. Ze deelden een kritische, principiële, soms opstandige opstelling. Bij alles wat ze zagen of lazen, vroegen ze zich eerst af of het wel echt zo was. In plaats van het zondermeer aan te nemen.

Het ideaal: access for all
Toch gebeurden er belangrijke dingen op internet. Dingen die de wereld zouden veranderen. De vier oprichters vonden dat iedereen daarvan kennis moest nemen. Het idee was even eenvoudig als briljant: ze richtten zelf een stichting op die toegang tot internet ging verzorgen voor particulieren. Toegang voor iedereen. Access for all. XS4ALL was een statement. In een woning in de Bijlmer werd druk geprogrammeerd en gesoldeerd om alles in gereedheid te brengen voor de grote lancering.

Meteen 500 klanten!
De vier hoopten op vijfhonderd klanten aan het eind van het eerste jaar. Op 1 mei 1993 ging XS4ALL 'open' voor het publiek. De eerste ISP van Nederland was een feit. Een artikel (PDF) in de Volkskrant van die dag deed de rest. Diezelfde avond, om zeven uur, had de vijfhonderdste klant zich al aangemeld. De oprichters wisten meteen dat ze een groot probleem hadden.

Alles-in-1. Nu met gratis monteur én WiFi-check
Gratis Spotify Premium. Altijd muziek streamen.
Gratis Internet Onderweg. Online waar en wanneer u maar wilt.


Waarom XS4ALL?
Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het voor u is dat u altijd online kunt. Betrouwbaar internet staat bij ons voorop. Veilig internet ook. Dat was al zo toen wij XS4ALL in 1993 oprichtten. En dat is nog steeds ons ideaal. Daarom leveren wij al jaren het beste internet van Nederland. First Class internet dus.

Note:
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen banden met XS4ALL of XS4ALL medewerkers.
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Tarieven inclusief kortingen kunnen bij sommige aanbieders hoger uitvallen dan de normale maandelijkse abonnementsprijs, dit i.v.m. mogelijke aansluit-, administratie- activatiekosten.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL

B E S T E L L E N


BEN
HollandsNieuwe
KPN
Simpel
Simyo
T-Mobile
Tele2
Telfort
Vodafone