ProviderLijst

   ProviderLijst - Ziggo (50 / 5) (internet)

Ziggo Informatie

Ziggo biedt Internet via kabel waarbij de internetsnelheid bestaat uit 50Mbps download en 5Mbps voor € 46,50 per maand.

 Informatie
Product Informatie  Informatie
Provider Ziggo
Product Internet Only Start 50/5
Prijs per maand € 46,50
Netwerk
Aansluiting/Techniek kabel
Download Snelheid 50 Mbps
Upload Snelheid 5 Mbps
FacebookTwitterKlachtTweakersKlachtenKompasAlleStoringenForumWebsiteTERUG
Hotspots in Nederland

B E S T E L L E N

Ziggo het Bedrijf & de Diensten

Ziggo is dé toonaangevende communicatie en entertainment dienstverlener voor consumenten en bedrijven in Nederland. Wij leveren ongeveer 9,8 miljoen diensten aan zijn klanten met 4,2 miljoen televisie-, 3,1 miljoen internet- en 2,6 miljoen vaste telefonie dienstenabonnees. Daarnaast leveren we aan 178.000 abonnees mobiele telefoniediensten en hebben klanten beschikking over bijna 2 miljoen WifiSpots door heel Nederland. De klein- en grootzakelijke markt maakt gebruik van producten zoals datacommunicatie, (mobiele) telefonie, televisiediensten en elektronische betalingsmogelijkheden. (cijfers: Q2 2015)
Wij zijn een dochteronderneming van Liberty Global, ’s werelds grootste internationale kabelbedrijf met activiteiten in 14 landen. Consumentenmerken die tot Liberty Global behoren zijn Ziggo, Virgin Media, UPC, Unitymedia, Telenet en VTR.

Mobiele abonnementen van Ziggo
Met onze mobiele diensten profiteer je van een laag maandelijks bedrag en van veel belminuten, heel veel data én van toegang tot WifiSpots. Hiermee kun je bovenop de ruime databundel ook nog op zo'n 2 miljoen plekken in Nederland gebruik maken van wifi.

Vier mobiele bundels
Wij bieden vier Sim Only bundels: Voldoende, Ruim, Enorm en Familie. Voor elke situatie een geschikt mobiel abonnement. Elke bundel heeft een bel/sms-bundel en daarnaast een databundel. Mensen die weinig bellen, beperkt sms’en en vaker via wifi internetten dan via een mobiele dataverbinding hebben genoeg aan Voldoende. De grootverbruikers – de Whatsapp-verslaafden, filmpjeskijkers, veelbellers en Facebookers – komen natuurlijk uit op Enorm. En voor iedereen daar tussenin hebben wij Ruim. Eenvoudiger kan haast niet.

Stap je over op Mobiel van Ziggo? Je neemt natuurlijk zonder probleem je bestaande mobiele nummer gratis mee. Gewoon melden bij de bestelling en wij regelen dat je vrienden en familie je op je vertrouwde mobiele nummer blijven bellen. Ben je bezig met het vergelijken van verschillende Sim Only abonnementen, vergeet dan niet Mobiel van Ziggo mee te nemen.

Heel veel mobiel voordeel
Met goedkoop bellen, mobiel internetten en gratis nummerbehoud zijn we er nog niet. Onze Sim Only abonnementen bieden nog veel meer voordelen:

Je abonnement is maandelijks opzegbaar.
Je betaalt geen starttarief.
Je rekent af per seconde, niet per volle minuut.
Je past je maandbundel als je wilt elke maand aan, naar boven en naar beneden.
Je hebt mobiel toegang tot WifiSpots.
Je ontvangt bij 50% en bij 100% bundelverbruik een waarschuwings-sms.

Nog vast bij een andere aanbieder?
Heb je interesse, maar kun je nu niet overstappen vanwege je huidige contract? Laat dan je gegevens voor ons achter, zodat we je op een later tijdstip kunnen benaderen. Zo kunnen wij je op de hoogte houden en ontvang je van ons een persoonlijk advies zodra het contract bij je huidige aanbieder afloopt.

Let Op!


De op deze pagina vermelde tarieven zijn niet van toepassing op de Zakelijke pakketten (Connect ZZP Alles-in-1 Pro Plus). Het zakelijke abonnement wordt getoond inclusief BTW. exclusief BTW bedraagt het bedrag € 61,87.

Nog hogere snelheden?
Kijk even bij Ziggo Zakelijk alwaar men is begonnen om 1Gbit/s internet snelheid aan te bieden.

B E S T E L L E N


Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Thuis Provider informatie.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Ziggo of Ziggo medewerkers.
- ProviderLijst is geen webwinkel, en levert geen producten of diensten.


TERUG