ProviderLijst

   Thuis Providers op het delta Netwerk
Alle Internet Providers in Nederland
Van zzp’er tot corporate ondernemingKPN biedt zijn zakelijke klanten (klein, middelgroot en groot) een compleet assortiment aan diensten, van vaste en mobiele telefonie en internet tot diverse end-to-end- oplossingen op het gebied van infrastructuur, werkplekbeheer, veiligheid, de cloud, datanetwerken en datacenters.

In Zeeland kent iedereen DELTA. Het is dé telecomprovider en energieleverancier van de provincie. En omdat we het beste netwerk van Zeeland hebben, kiezen veel mensen ervoor om via ons verbonden te zijn voor internet, tv en bellen. Sinds 2018 groeit het netwerk van DELTA ook hard buiten Zeeland. Zo zijn onze diensten inmiddels in grote delen van Nederland beschikbaar.

Telecomdiensten levert DELTA niet alleen aan consumenten, maar ook aan mkb’ers en de grootzakelijke markt. Denk aan een vast ip-adres, glasvezelverbindingen tot 10 Gbps en groepsaansluitingen voor televisie op vakantieparken en in ziekenhuizen.

Uit Zeeland haal je ook energie. Letterlijk. Met DELTA Puur Zeeuws Groen halen klanten van DELTA energie in huis die om de hoek is opgewekt. Door tientallen zonnedaken door Zeeland, de getijdencentrale in de Oosterscheldekering en de windmolens op de Oesterdam.

DELTA Fiber Nederland

DELTA Fiber Nederland is het moederbedrijf van de merken DELTA en Caiway. Beide merken leveren internet, televisie en vaste en mobiele telefonie. De ambitie van DELTA Fiber Nederland: zo veel mogelijk mensen in Nederland toegang geven tot snel internet. Daarom leggen we elke dag, door heel Nederland nieuwe glasvezelnetwerken aan en worden huizen aangesloten op de nieuwste netwerkapparatuur.

Zo heeft iedereen met een aansluiting van DELTA Fiber Nederland beschikking over het snelste internet.

Provider Techniek Netwerk
Delta   KABEL      DELTA    WEBSITE