ProviderLijst

   Thuis Providers op het e-fiber Netwerk
Alle Internet Providers in Nederland
We stellen ons graag even voor: wij zijn E-Fiber. Wij vinden dat iedereen in Nederland recht heeft op glasvezel. Waar je ook woont, in een stad, dorp of buitengebied. E-Fiber is opgericht door Eric Vos en bestaat uit een team van ervaren mensen, die hun sporen hebben verdiend in de wereld van breedband en glasvezel.

Het netwerk van de toekomst

We zijn steeds meer online en we gebruiken steeds meer data. Het datagebruik in Nederland neemt jaarlijks met 40% toe, onze huidige netwerken kunnen deze groei niet aan. Een betrouwbaar netwerk met een enorme capaciteit is super belangrijk. Glasvezel is hét antwoord. Nu en in de toekomst.

Glasvezel voor iedereen

De aanpak en missie van E-Fiber is uniek. Wij vinden namelijk dat iedereen recht heeft op een supersnelle glasvezelverbinding. Daarom sluiten we niet alleen de kernen van gemeenten gratis aan, maar ook de buitengebieden, kleine dorpen en bedrijventerreinen. Van stadshart tot verste boerderij.

Er wordt dus geen eigen bijdrage aan de bewoners gerekend. Elke woning en onderneming krijgt een eigen glasvezellijn in huis die in verbinding staat met de centrale.

We bieden de mogelijkheid om iedereen gratis, gemeente per gemeente, kosteloos aan te sluiten op het enige toekomstbestendige netwerk van Nederland. En daar hebben we jou bij nodig. Om het netwerk aan te leggen is het noodzakelijk dat minimaal 30% van de inwoners en bedrijven een abonnement afsluiten. Benieuwd of we al glasvezel bij jou aanleggen en naar wat voor glasvezelabonnement bij jou past? Bekijk onze vergelijker!

Glasvezel in jouw gemeente

We helpen graag iedereen aan glasvezel. Alle inwoners, bedrijven en gemeenten. Voor interesse in glasvezel vanuit een gemeente hebben we een speciale brochure met informatie opgesteld. Hierin vertellen we waarom glasvezel van belang is voor een gemeente. Van 0 naar 100% aangesloten huizen en bedrijven. Ook in de afgelegen gebieden en moeilijk bereikbare plekken. Wat is daar voor nodig? Hoe loopt dit proces? En wat kost het?

Contactgegevens

Heb je een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen. Je kunt ook mailen naar info@e-fiber.nl, bellen op 030-2251901 (ma t/m vr: 09:00 – 17:30) of ons een berichtje sturen op Facebook.

Huis ter Heideweg 16
3705 LZ Zeist
KvK 65507460


Provider Techniek Netwerk
Fiber   GLASVEZEL      KPN     E-FIBER     L2FIBER    WEBSITE
Tweak   GLASVEZEL      KPN     E-FIBER    WEBSITE
Trined   GLASVEZEL      E-FIBER     L2FIBER     REKAM     KPN    WEBSITE
MultiFiber   GLASVEZEL      E-FIBER    WEBSITE
SNLR   GLASVEZEL      E-FIBER     L2FIBER    WEBSITE
GlasNet   GLASVEZEL      E-FIBER     L2FIBER     REKAM    WEBSITE
Onvi   GLASVEZEL      E-FIBER    WEBSITE
Stipte   GLASVEZEL      E-FIBER    WEBSITE