ProviderLijst

   Thuis Providers op het rekam Netwerk
Alle Internet Providers in Nederland
Gouda en omstreken verbinden aan het glasvezelnetwerk. Dát is waar Rekam voor gaat. Zonder winstoogmerk geven we steeds meer plaatsen in de regio Gouda toegang tot glasvezel.

Zelf de regie houden

Bij Rekam houd jij de regie over jouw internet, huistelefoon en televisie. Dankzij het open netwerk van Rekam ben je vrij om jouw favoriete provider te kiezen. Of je nu gaat voor het goedkoopste abonnement of de beste specificaties, Rekam zorgt ervoor dat jij van een goede provider voorzien wordt. Wil jij ook zekerheid en gemak? Vergelijk dan direct de aanbieders op jouw adres in onze keuzehulp.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

De tijden van veel betalen voor weinig zijn voorbij. Hedendaagse technologieën, zoals glasvezel, maken een sterk en stabiel netwerk tegen acceptabele kosten mogelijk. Wat voor jou belangrijk is kunnen wij niet beoordelen, dus laten we je graag met onze keuzehulp het beste pakket samenstellen. Zo weet je zeker dat je het abonnement kiest dat bij jou past.


Rekam is de beheerder van het netwerk in Midden-Holland, waarop verschillende providers hun internetdiensten aanbieden. Via dit netwerk kunt u stabiel en probleemloos internetten, tv-kijken en bellen. En dat in een superieure kwaliteit!

Om nog hogere snelheden en betere kwaliteit te kunnen bieden, heeft Rekam naast een COAX-netwerk ook een glasvezelnetwerk uitgerold. Inmiddels zijn al veel woningen in de regio aangesloten op dit glasvezelnetwerk en dat worden er iedere dag meer!

De internetsnelheden die de providers u kunnen bieden, is afhankelijk van het type netwerk waarop uw woning is aangesloten, maar ligt tussen de 40 en 1000 Mb per seconde.


Provider Techniek Netwerk
Caiway   GLASVEZEL     KABEL      CAIWAY     REKAM    WEBSITE
Solcon   DSL     GLASVEZEL      KPN     REKAM    WEBSITE
NetRebel   GLASVEZEL      KPN     REKAM    WEBSITE
Trined   GLASVEZEL      E-FIBER     L2FIBER     REKAM     KPN    WEBSITE
GlasNet   GLASVEZEL      E-FIBER     L2FIBER     REKAM    WEBSITE
DDS   GLASVEZEL      REKAM    WEBSITE