T-Mobile betaalt telefoons en abo’s overstappende Vodafone Thuis-gebruikers af

T-Mobile betaalt telefoons en abo's overstappende Vodafone Thuis-gebruikers af

T-Mobile biedt klanten van Vodafone die een mobiel abonnement hebben en Vodafone Thuis, de mogelijkheid om over te stappen naar een mobiel abonnement van T-Mobile, ook al loopt het huidige abonnement nog en de mobiele telefoon nog niet is afbetaald. T-Mobile neemt de kosten van de afkoop voor zijn rekening en brengt het bedrijf geen aansluitkosten in rekening.

Actie dankzij fusie Vodafone & Ziggo en Overname van Vodafone Thuis door T-Mobile

T-Mobile heeft een speciale website voor in het leven geroepen. De actie is het gevolg van de overname van Vodafone door Ziggo. Deze fusie vond pas goedkeuring nadat Vodafone zijn dienst Vodafone Thuis verkocht aan T-Mobile. Deze overname werd eind vorig jaar afgerond.

Ontstaan van de actie

De actie is ontstaan door de samenwerking tussen Vodafone door Ziggo. De Europese Commissie keurde de samenwerking goed, mits Vodafone Thuis werd afgestoten. Die tak is hierop verkocht aan T-Mobile. Mensen die een Vodafone Thuis-abonnement hebben, nemen de dienst daardoor binnenkort bij T-Mobile af. Met de actiepagina probeert T-Mobile de klanten die zowel thuis als mobiel gebruikmaakten van Vodafone, de stap te zetten om volledig over te gaan naar T-Mobile.

Duur van de actie onbekend

De woordvoerder van T-Mobile vertelde dat T-Mobile nog niet heeft besloten hoe lang de actie loopt. Wel kan hij bevestigen dat zolang de actiepagina online staat, de actie nog geldig is.