ProviderLijst

   Mobiele Telefoonproviders op het T-Mobile Netwerk
Mobiele Telefoonproviders op het T-Mobile Netwerk - ProviderLijst

T-Mobile Netwerk

Het T-Mobile Netwerk wordt niet alleen gebruikt door T-Mobile als fysieke provider. Dit zelfde netwerk is tevens opengesteld voor andere partijen. Deze partijen noemt men vaak ook wel virtuele providers. Virtuele Providers, hebben geen vergunningen / licenties en antennes. Een dergelijke Virtuele Provider wordt vaak ook wel afgekort tot MVNO. Op deze "T-Mobile Netwerk" pagina treft u een overzicht aan van alle partijen die gebruik maken van het T-Mobile Netwerk.


Onderstaand treft u een overzicht aan van alle providers welke actief zijn op het "T-Mobile Netwerk". Dit overzicht is een totaal overzicht, waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen providers die zich richten tot een bepaalde doelgroep, bedrijven, consumenten, prepaid of abonnementen. Ook wordt hier geen onderscheid gemaakt wie beter of slechter is. Uiteraard tonen wij hierbij of men gebruik maakt van 2G, 3G, 4G of 4G+ (LTE) en de maximum (theoretische) snelheid van mobiel internet in Mbit/s. Meer informatie over een provider kunt u snel en eenvoudig verkrijgen door te klikken op de Uitroepteken.


Dekkingskaart

Aanbieder Netwerk Snelheid Info Bestel   Netwerk Type
88 Mobile
|
28 Mbps INFORMATIE WEBSITE 3 3G T-Mobile 3G
BEN
|
225 Mbps INFORMATIE WEBSITE 4 4G T-Mobile 4G
Bliep
|
1 Mbps INFORMATIE WEBSITE 4 4G T-Mobile 4G
CheapConnect
|
Onbekend INFORMATIE WEBSITE 4 4G T-Mobile 4G
Delta Mobiel
|
Onbekend INFORMATIE WEBSITE 4 4G T-Mobile 4G
Glasnet
|
Onbekend INFORMATIE WEBSITE 3 3G T-Mobile 3G
Simpel
|
75 Mbps INFORMATIE WEBSITE 4 4G T-Mobile 4G
SpeakUp
|
Onbekend INFORMATIE WEBSITE 4 4G T-Mobile 4G
T-Mobile
|
 VoLTE    eSim   
450 Mbps INFORMATIE WEBSITE 5 5G T-Mobile 5G
Tele2
|
Onbekend INFORMATIE WEBSITE 5 5G T-Mobile 5G
Telpa Mobile
|
14 Mbps INFORMATIE WEBSITE 3 3G T-Mobile 3G
Aanbieder Netwerk Snelheid Info Bestel   Netwerk Type


Heeft u aanvullende informatie omdat deze ontbreekt of omdat iets is gewijzigd?
Laat het ons alstublieft weten via ons Contact Formulier.


Mobiele Telefoon Providers

Dit zijn bedrijven KPN, Vodafone, T-Mobile & Tele2. De netwerk provider, heeft een eigen fysiek netwerk opgebouwd, overgenomen of is ontstaan door één of meerdere fusies.

Een Netwerk Provider is vaak in het bezit van één of meerdere licenties om antennes te mogen plaatsen welke uitzenden (en ontvangen) op de frequenties die men in licentie heeft afgenomen.

MVNO
- Is een bedrijf dat op één van bovenstaande netwerken mobiele diensten aanbied. Dit kan zijn een combinatie van bellen en sms, alleen mobiele internet of deze 3 gecombineerd. Een virtuele telecom provider wordt vaak ook afgekort als MVNO ( Mobile virtual network operator ). MVNO's richten zich veelal op een specifieke doelgroep. Zo kennen wij BEN als prijsvechter naast Simpel en Simyo, MTV Mobile op jongeren en zo kunnen we iedere MVNO in een specifieke categorie opdelen.

Postpaid
- Een abonnementsvorm waarbij de klant een maandelijks bedrag verschuldigd is met overeenkomst voor de duur waarmee deze is overeengekomen.

Prepaid
- Een abonnementsvorm waarbij de klant niet vast zit aan een overeenkomst voor langere tijd.
eSIM / e-sim
eSIM is een afkorting voor embedded SIM en is de opvolger voor de bekende plastic simkaart. Een eSIM doet hetzelfde als een traditionele simkaart alleen zit deze ingebouwd in je telefoon of device. Je hebt met een eSIM geen fysieke simkaart meer nodig.
De voordelen van e-sim
  • Switchen van abonnement wordt nog makkelijker
  • Je kunt je simkaart niet kwijtraken
  • Ondersteunt dual sim: je bent op 2 nummers bereikbaar
  • Smartphonefabrikanten hoeven straks in een toestel geen ruimte vrij te houden voor minstens één simkaartslot