ProviderLijst

   Mobiele Telefoonproviders op het Tele2 Netwerk
Mobiele Telefoonproviders op het Tele2 Netwerk - ProviderLijst

Tele2 Netwerk

Het Tele2 Netwerk wordt niet alleen gebruikt door Tele2 als fysieke provider. Dit zelfde netwerk is tevens opengesteld voor andere partijen. Deze partijen noemt men vaak ook wel virtuele providers. Virtuele Providers, hebben geen vergunningen / licenties en antennes. Een dergelijke Virtuele Provider wordt vaak ook wel afgekort tot MVNO. Op deze "Tele2 Netwerk" pagina treft u een overzicht aan van alle partijen die gebruik maken van het Tele2 Netwerk.

Onderstaand treft u een overzicht aan van alle providers welke actief zijn op het "Tele2 Netwerk". Dit overzicht is een totaal overzicht, waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen providers die zich richten tot een bepaalde doelgroep, bedrijven, consumenten, prepaid of abonnementen. Ook wordt hier geen onderscheid gemaakt wie beter of slechter is. Uiteraard tonen wij hierbij of men gebruik maakt van 2G, 3G, 4G of 4G+ (LTE) en de maximum (theoretische) snelheid van mobiel internet in Mbit/s. Meer informatie over een provider kunt u snel en eenvoudig verkrijgen door te klikken op de Uitroepteken.

Dekkingskaart

Aanbieder Netwerk Actie Snelheid Info Bestel  
Bliep
|
1.0 Mbps Details
Tele2 3 3G


Heeft u aanvullende informatie omdat deze ontbreekt of omdat iets is gewijzigd?
Laat het ons alstublieft weten via ons Contact Formulier.


Mobiele Telefoon Providers

Dit zijn bedrijven die mobiele diensten aanbieden, te gebruiken op een mobiele telefoon. Dit kan telefonie zijn maar ook toegang tot internet (mobiele data), dit is ook voor tablets bruikbaar echter gaan wij uit van mobiele data voor smartphones.

Netwerk Provider

Tele2 heeft een eigen fysiek netwerk opgebouwd, overgenomen of is ontstaan door één of meerdere fusies. En biedt in veel gevallen zogenaamde Virtuele Aanbieders, toegang tot haar fysieke netwerk. Een netwerk provider onderhoud hierbij het volledige mobiele netwerk.

Een Netwerk Provider is vaak in het bezit van één of meerdere licenties om antennes te mogen plaatsen welke uitzenden (en ontvangen) op de frequenties die men in licentie heeft afgenomen.

MVNO

Een virtuele telecom provider wordt vaak ook afgekort als MVNO ( Mobile virtual network operator ). Een MVNO is een bedrijf dat niet in het bezit is van een eigen (fysiek) netwerk. MVNO's richten zich veelal op een specifieke doelgroep. Zo kennen wij BEN als prijsvechter naast Youfone, HollandsNieuwe, Simpel en Simyo, richt Bliep zich tot jongeren en zo kunnen we iedere MVNO in een specifieke categorie opdelen.

Postpaid

- Een abonnementsvorm waarbij de klant een maandelijks bedrag verschuldigd is met overeenkomst voor de duur waarmee deze is overeengekomen.

Prepaid

- Een abonnementsvorm waarbij de klant niet vast zit aan een overeenkomst voor langere tijd.

Dekkingskaart

De dekking van Tele2 in Nederland is uitstekend. Om de dekking van alle getoonde providers te kunnen controleren kunt u de dekkingskaart van Tele2 raadplegen.


KPN   T-Mobile   Tele2   Vodafone Alle Providers
Treft u onjuiste informatie aan of mist u een aanbieder, neem contact op via ons contactformulier @ contact