ProviderLijst

30 januari 2019
We hebben de afbeeldingen die verwijzen naar Facebook, Twitter, Klacht.NL, KlachtenKompas en Tweakers aangepast. Deze zijn inmiddels wat groter en hiermee ook direct duidelijker op alle devices. Tevens zijn vanaf heden favicons voor alle devices toegevoegd alsmede de tegeltjes die men kan plaatsen in het Startmenu (vanaf Windows 8).

Omdat onze partner die het totaal-aanbod van glasvezel providers op het Reggefiber/KPN-netwerk, ons geen update heeft gegeven omtrent de status hiervan. Hebben wij besloten het totale Reggefiber aanbod te verwijderen. Op dit moment tonen wij hierom alleen het aanbod van T-Mobile.


29 januari 2019
Na controle blijken de links naar internet providers niet allemaal te werken. We hebben de verwijzingen naar NLE en T-Mobile in orde kunnen maken, de overige verwijzingen worden op korte termijn door een derde partij in orde gemaakt. Tevens hebben wij enkele performance verbeteringen doorgevoerd rond de hele website.

Ook hebben we met ingang van vandaag Internet Only, Internet & Telefonie en Internet & Televisie overzichten. U treft deze aan onder het "Internet" menu.


ProviderLijst is een onafhankelijke internetsite, dit houdt in dat wij geen overeenkomsten met bedrijven vermeld op ProviderLijst. Dit willen wij graag zo houden! Wel zijn wij uiteraard ten alle tijden bereid om informatie, acties en aanbiedingen onder de aandacht te brengen. Voor meer informatie verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het Contactformulier in te vullen.HTTP/2 | HTTP 2   TLS 1.3   NGINX   

BEN
HollandsNieuwe
KPN
Simpel
Simyo
T-Mobile
Tele2
Telfort
Vodafone