ProviderLijst

   Changelog & Over Ons

Changelog


- 24 november 2019 - Informatie Pagina's Vaste Aanbieders in een nieuw jasje
Ook de Vaste (Thuis) providers worden nu getoond in de geheel nieuwe stijl. Daarnaast wordt langzaamaan ook het aantal getoonde providers met alle bijbehorende informatie uitgebreid. Nieuw zijn op dit moment bijvoorbeeld CheapConnect, Jonaz en Kliksafe maar meer providers volgen spoedig!

- 21 november 2019 - Informatie Pagina's Mobiele Providers in een nieuw jasje
We hebben vandaag de informatie pagina's van mobiele telefoon providers voorzien van het nieuwe design. Dankzij dit nieuwe design is alles een stuk beter ingedeeld. De socialmedia knoppen en thumbnail van de website die de provider heeft, verschijnen vanaf heden aan de rechterzijde (vanaf een bepaalde resolutie).

We hebben tevens een wijziging aangebracht in onze thumbnail service die vanaf vandaag ook webp-afbeeldingen genereerd.

- 18 november 2019 - Verbeterde FAQ pagina's
Vanaf heden is de FAQ (Veel gestelde vragen) onder handen genomen. We zagen dat het nogal rommelig werd omdat alle vragen door elkaar liepen. Vanaf nu is alles onderverdeeld in categorieën waardoor alles nog overzichtelijker is. Ook zijn de meest gestelde vragen weer uitgebreid om iedereen nog beter te kunnen voorzien van een antwoord :-)

- 17 november 2019 - Nieuw Design
Met ingang van vandaag hebben wij een nieuw design in gebruik genomen, nog niet alle pagina's zijn voorzien van dit nieuwe design maar langzaamaan wordt dit uitgebreid. Met het nieuwe design zijn ook een aantal optimalisaties toegevoegd waardoor de weergave op smartphones stukken beter is geworden.Over Ons


Omstreeks augustus/september 2014 is Providerlijst gestart onder de toenmalige naam "Aanbieders" niet veel later werd ook ProviderLijst.NL als domeinnaam geregistreerd.

Doelstelling

Doelstelling van ProviderLijst was en is, om bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van informatie die bij providers alsmede onze concurrenten ontbreken. Al deze informatie wordt op een objectieve en onafhankelijke wijze gecommuniceerd. In tegenstelling tot onze concurrenten tonen wij werkelijk alle providers, onze concurrenten houden zich over het algemeen alleen bezig met het tonen van providers waarop ze een provisie krijgen wanneer een klant nu of in de toekomst een bestelling plaatst, dat getuigt natuurlijk niet echt van professionaliteit en onafhankelijkheid!

Bedrijven & Consumenten

Naarmate de tijd verstreek is besloten ook het aantal providers dat zich alleen op het bedrijfsleven richt, toegevoegd. Zo biedt ProviderLijst niet alleen een overzicht voor particulieren maar ook voor het bedrijfsleven.

Vergaren van informatie

Een grote hoeveelheid informatie verkrijgen wij van providers zelf of via derden. Maar ook ProviderLijst kijkt geregeld op de websites van providers of nemen contact op met providers om alle informatie zo actueel mogelijk te houden.