ProviderLijst

ProviderLijst biedt naast een overzicht van mobiele telefoon aanbieders en een aantal vergelijkers, ook informatie aan als het gaat om de mogelijkheden, technieken etc.

4G is de opvolger van 3G. 4G is de nieuwe standaard op het gebied van telecommunicatie. Het grootste voordeel van 4G ten opzichte van 3G is de snellere internetverbinding op je smartphone, tablet of laptop via het mobiele netwerk. Vanaf 2016 zullen KPN en T-Mobile bellen via 4G aanbieden en zal ook de gesprekskwaliteit vele malen hoger zijn.
Mobiel Internet betekent overal en altijd online zijn. Via een laptop, tablet of mobiele telefoon. Met mobiel internet kun je internetten via het 3G- en 4G-netwerk van telecomproviders. Dat is handig als je buiten de deur bent en toch het internet op wilt. Je kunt met je laptop, tablet of smartphone ook internetten via WiFi.Mobiel Internet.
De afkorting MVNO staat voor "Mobile Virtual Network Operator". Een MVNO beschikt niet over licenties en vergunningen om eigen masten met antennes te plaatsen maar maakt gebruik van een bestaand netwerk. Een MVNO beschikt hierbij over een eigen merknaam en verkoopt haar diensten hiermee over bestaande netwerken als dat van KPN, Vodafone en T-Mobile. In de meeste gevallen richt een MVNO zich tot een specifieke doelgroep. Dit zijn dan bijvoorbeeld jongeren, ouderen maar ook bepaalde gemeenschappen als een Afrikaanse gemeenschap.
GlasVezel brengt de snelheid van het licht en heeft daardoor de capaciteit van toepassingen waarop we al lang zaten te wachten maar ook toepassingen die we nog niet voor mogelijk houden. Gamen op topsnelheid, Thuiswerken, Videofilms – Video on Demand, Nieuwsservers, TV-kijken … dit en meer behoort tot de mogelijkheden zoals jij het wilt!.


BEN
HollandsNieuwe
KPN
Simpel
Simyo
T-Mobile
Tele2
Telfort
Vodafone