ProviderLijst

   BudgetPhone Mobiele Telefoon Provider Informatie - ProviderLijst
BudgetPhone Informatie

BudgetPhone is een Mobiele Telefoon Provider die haar producten actief aanbiedt aan Consumenten en Bedrijven. BudgetPhone biedt telefonie in Postpaid (abonnementen) vorm..

BudgetPhone


Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk
 
Eigen Netwerk
Virtueel Netwerk
Techniek (Maximaal)
3G
Maximum Theoretische Snelheid
9.0 Mbps
Fysiek Netwerk
Dekkingskaart
Netwerk Techniek Abonnement
 
Techniek (Maximaal)
3G
Maximum Theoretische Snelheid
9.0 Mbps
eSIM / e-sim
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi


BudgetPhone het Bedrijf & de Diensten

We zijn BudgetPhone - een zelfstandige telefonieprovider uit Leiden. Wij leveren VOIP abonnementen en mobiele abonnementen aan abonnees en kleinzakelijke partijen.

Dat doen we met onze eigen systemen die allemaal gebaseerd zijn op open source software. We werken samen met verschillende teams van programmeurs uit de open source community.

We zijn een creatieve speler op de Nederlandse telecommarkt, en ontwikkelen maar delen ook onze nieuwste tweaks met een grote groep early adopters.

Wij hebben interconnecties met KPN en een aantal grote internationale carriers. BudgetPhone is full MVNO op het Vodafone netwerk.

BudgetPhone is jaren actief binnen de VoIP wereld en is hierdoor inmiddels een bekende speler binnen deze markt en middels mobiele telefonie ook een steeds groter wordende speler op de algehele telecom markt.

ProviderLijst aanvulling
BudgetPhone is een aanbieder die zich vooral richt op VoIP/SIP diensten. Je ziet dit terug op de internetsite van BudgetPhone, op de website ontbreken veel informatie en hulp pagina's waardoor klanten vooral telefonisch of contact via e-mail moeten opnemen om wijzer te worden. Spijtig en een gemiste kans!


Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met BudgetPhone of BudgetPhone medewerkers.
- ProviderLijst is geen webwinkel, en levert geen producten of diensten.TERUG