ProviderLijst

Cargofone Informatie

Cargofone is een Mobiele Telefoon Provider die haar producten actief aanbiedt aan Bedrijven. Cargofone biedt telefonie in Postpaid (abonnementen) vorm..

Cargofone


Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk
 
Eigen Netwerk
Virtueel Netwerk
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
50.0 Mbps
Fysiek Netwerk
Dekkingskaart
Netwerk Techniek Abonnement
 
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
50.0 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
B E S T E L L E N


Cargofone het Bedrijf & de Diensten

CargoFone is een merk van telecombedrijf TrendCall Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in telecommunicatie voor de transportsector, zowel nationaal als internationaal. Als antwoord op de dure aanbieders van telefoonabonnementen is CargoFone in 2010 gestart met de verkoop van mobiele abonnementen. Maar dan scherp en voordelig.
Wij bieden goedkope nationale en internationale beltarieven aan. Zo kunt u voor de laagste prijs altijd in contact blijven met familie en vrienden. Wij bieden onze klanten de hoogste belkwaliteit voor de laagste tarieven.

Wij staan bekend om ons directe contact met de klant. Chauffeurs zijn veel onderweg en hebben het druk met hun werk. U heeft zeker geen behoefte om als een nummer behandeld te worden. Daarom biedt onze helpdesk 1-op-1 contact. Profiteer ook van de mogelijkheid om uw huidige telefoonnummer mee te nemen naar ons.

Steun Onderweg
CargoFone helpt het radioprogramma Onderweg. Dit populaire chauffeursprogramma wordt mede in de lucht gehouden door donateurs. Ook leveren wij een bijdrage aan nationaal en internationaal rijdende chauffeurs. Wanneer u uw eigen korting bij een nieuw abonnement van €2,50 omzet in een donatie, verdubbelen wij deze. Stichting Steun Onderweg krijgt hierdoor dus elke maand €5,- voor het voortzetten van Onderweg.

Voor wie is CargoFone bedoeld?
Onze mobiele telefoonabonnementen zijn speciaal gericht op de transportsector. Als nationaal of internationaal vrachtwagenchauffeur bent u bij ons aan het juiste adres voor voordelig bellen. Voor binnen en buiten Nederland hebben wij abonnementen op maat, speciaal op chauffeurs gericht en zeer voordelig.

Waarom is CargoFone goedkoper?
Nationaal en Internationaal bellen met ons is aantoonbaar goedkoper dan met Vodafone InBusiness, Vodafone Passport, KPN op Reis of T-Mobile Grenzeloos. In vergelijking met de grote telecomaanbieders werken wij met een kleiner team. Hierdoor maken wij minder kosten, die we dus ook niet hoeven door te rekenen aan de klant

Goedkoper internationaal bellen, dat is wat wij jou beloven. We vermijden onnodige kosten, zo zijn we aantoonbaar goedkoper. Maar kwalitatief zijn wij ook beter. We zijn klein, bereikbaar en onze klantenservice helpt u graag. Bovendien bellen we op het kwaliteitsnetwerk van KPN.Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Cargofone of Cargofone medewerkers.
- ProviderLijst is geen webwinkel, en levert geen producten of diensten.
B E S T E L L E NTERUG
BEN
HollandsNieuwe
KPN
Simpel
Simyo
T-Mobile
Tele2
Telfort
Vodafone