Terug
Choozze Informatie

Choozze is een Mobiele Telefoon Provider die haar producten actief aanbiedt aan Consumenten. Choozze biedt telefonie in Postpaid (abonnementen) vorm..

Choozze


Gemiddelde Score: 1
Rating Rating Rating Rating Rating

Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk
 
Eigen Netwerk
Virtueel Netwerk
Techniek (Maximaal)
3G
Maximum Theoretische Snelheid
14.4 Mbps
Fysiek Netwerk
T-Mobile
Dekkingskaart
Informatie & Bestellen


Choozze het Bedrijf & de Diensten

Jij maakt je eigen keuzes. Je kiest je eigen vrienden. Jij bepaalt naar welke feestjes je gaat, waar je je geld aan uitgeeft en hoe je je mobiel gebruikt.
Wij begrijpen jouw wereld en zijn altijd in gesprek met jou, met je vrienden en leeftijdsgenoten over wat jongeren van Choozze verwachten.
Choozze is de mobiele provider voor studerend Nederland.

Choozze beweegt met je mee. Altijd. Zoals jij dat wilt. We zorgen dat je op elk moment meer dan tevreden bent met onze mobiele diensten en onze service. Je telefoon is tenslotte een verlengstuk van je leven. Zie ons als een vriend die jou begrijpt en er altijd voor je is.
Wij zijn de mobiele provider die naar jou luistert.

Choozze is kraakhelder, transparant en realistisch. We weten dat we bestaan omdat we jou bieden wat bij jou past. Door facturen van nul euro, gratis bel-dagen en onverwachtse verrassingen. Jij bepaalt wat jij betaalt. Daardoor zijn we de mobiele provider die elke keer weer een glimlach op je gezicht tovert.
Wij zijn de mobiele provider waar je blij van wordt.

Wij begrijpen de wereld van nu. We begrijpen dat mensen eigen keuzes willen maken en daarin bewegen wij mee.
Dat noemen wij "Mobile happiness". De mobiele provider waar je blij van wordt. Dat doen we met onze mobiele diensten, waarin vrijheid en transparantie centraal staan.

Choozze heeft haar gratis Zero abonnement per 1 februari 2016 beëindigt. Na een succesvolle start van de mobiele revolutie hebben wij de mobiele telecommarkt opengebroken en wordt het tijd om het stokje over te dragen aan de huidige marktspelers. Hoewel het Zero abonnement wordt beëindigd, wij blijven onze Bright abonnees als vanouds bedienen.

Wij hebben in augustus 2014 de mobiele telecommarkt in Nederland opengebroken met de abonnementen Zero en Bright. Door de introductie van de Bright roaming-component en het gratis Zero abonnement is de concurrentie onder de low-budget sim-only aanbieders sterk toegenomen. Lagere abonnementsprijzen, maandelijkse opzegtermijnen en flexibele bundels zijn het standaardrecept geworden voor mobiele providers.

Daarom is besloten per 1 februari 2016 te stoppen met het aanbieden van het gratis Zero abonnement. Wij bieden alleen nog Bright aan. Klanten met een Zero abonnement mogen tot 1 maart 2016 overstappen naar Bright of kiezen voor een andere provider. Onze gebruikers zijn niet gebonden aan een contract en kunnen dus altijd overstappen. Besluit de klant bij ons te blijven, dan geldt er voor de abonnementskosten een speciale aanbieding.

Ons abonnement is gebaseerd op het principe van fair use, in duidelijke termen het Eerlijk Verbruik Beleid. Fair use betekent dat redelijk verbruik is toegestaan, onevenredig hoog verbruik niet.

Het belangrijkste voordeel van fair use ten opzichte van andere aanbieders, die veelal bundels aanbieden, is dat klanten niet worden verrast met onverwachte kosten. Bij een bundel betaal je, veelal hoge kosten voor het verbruik buiten je bundel. In het geval van extreem verbruik waarschuwen wij je tijdig en wordt uiteindelijk je gebruik beperkt.

Met ons abonnement kun je maandelijks 5 GB data in Nederland, 500 MB data in de EU, 500 belminuten en sms’jes gebruiken. Blijf je onder dit verbruik, dan is er niets aan de hand. We waarschuwen je als je in de buurt komt van dit verbruik. Ga je er overheen, dan wordt je data gebruik beperkt.


Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Choozze of Choozze medewerkers.
- ProviderLijst is geen webwinkel, en levert geen producten of diensten.
Informatie & Bestellen


Terug