ProviderLijst

   Eilie Mobiele Telefoon Provider Informatie - ProviderLijst
Eilie Informatie

Eilie is een Mobiele Telefoon Provider die haar producten actief aanbiedt aan Bedrijven. Eilie biedt telefonie in Postpaid (abonnementen) vorm..

Eilie


Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk
 
Eigen Netwerk
Virtueel Netwerk
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
50.0 Mbps
Fysiek Netwerk
Dekkingskaart
Netwerk Techniek Abonnement
 
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
50.0 Mbps
eSIM / e-sim
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi


Eilie het Bedrijf & de Diensten

Wij zijn een organisatie met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van zakelijke telecommunicatie. Wij begrijpen dat telecom essentieel is voor u primaire bedrijfsvoering. Maar dat u ook graag mee gaat in de nieuwe ontwikkelingen en besparingen. Met onze zakelijk betrouwbare pakketten kunnen we samen met u de beste oplossing integreren.

Telecom is een breed vlak, en wij begrepen met onze ervaring als geen ander hoe vervelend een zoektocht kan zijn naar de juiste oplossing voor uw bedrijf. De variatie in prijzen, samenstellingen, acties etc. zijn enorm. vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Bij Eilie Telecom anticiperen wij ons op de wensen van de klant. Wij bieden compleet op uw bedrijf geschikte pakketen aan die het voor u eenvoudig maken. Het aanbod is duidelijk en geschikt voor elk bedrijf in alle soorten en maten.

Open, enthousiast, gedreven en klantgericht en een persoonlijke invalshoek. Dat is waar wij voor staan en wat onze klanten telkens waarderen in onze aanpak en werkwijze.

Binnen elke organisatie zijn er medewerkers die veel bellen en medewerkers die weinig bellen. Tot op heden kon niet gekozen worden voor een optimale combinatie van abonnementen, waarmee een organisatie voordelig uit is met beide typen bellers. Eilie Mobiel heeft voor elke gebruiker het ideale abonnement, waarbij deze samen op één factuur komen. Het maken van de keuze voor het juiste type abonnement per medewerker is uiterst eenvoudig doen met behulp van de Budget Check.


Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Eilie of Eilie medewerkers.
- ProviderLijst is geen webwinkel, en levert geen producten of diensten.TERUG