ProviderLijst

   Hema Telefonie Mobiele Telefoon Provider Informatie - ProviderLijst
Hema Telefonie Informatie

Hema Telefonie is een Mobiele Telefoon Provider die haar producten actief aanbiedt aan Consumenten. Hema Telefonie biedt telefonie in Prepaid vorm..

Hema Telefonie


Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk
 
Eigen Netwerk
Virtueel Netwerk
Techniek (Maximaal)
3G
Maximum Theoretische Snelheid
16.0 Mbps
Fysiek Netwerk
Dekkingskaart
Netwerk Techniek PrePaid
 
Techniek (Maximaal)
3
Maximum Theoretische Snelheid
16.0
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
PrePaid Informatie
 
Nummer behouden middels
Opwaarderen
Opwaarderen
1 keer per 12 maanden
Minimaal op te waarderen bedrag
€ 5,00


Hema Telefonie het Bedrijf & de Diensten

Betalen wat je gebruikt lijkt logisch, maar veel telecomproviders ronden nog steeds een gesprek af op een hele minuut. Zo betaal je voor een gesprek van 7 seconden de minuutprijs. Of providers rekenen een vast startbedrag per gesprek. HEMA niet. Bij ons betaal je per seconde. Bel je 7 seconden, dan betaal je 7 seconden. Ook kan je uit je standaard tegoed gebruik maken van internet, met een snelheid van 3,6 Mb/s. Dit is super snel en je betaalt ook gewoon per Kb.

Maak je regelmatig gebruik van het internet, bestel dan de voordelige 500MB data maandbundel voor slechts 7,50. Kijk voor meer informatie bij “internet op je mobiel”

De voordelen op een rij
- je betaalt alleen het aantal seconden dat je belt;
- geen afronding naar hele minuten;
- geen startkosten per gesprek;
- uitstekende landelijke dekking;
- goed bereik in gebouwen;
- geen contract;
- super snel internet en e-mail uit hetzelfde beltegoed, 3.6 Mb/s;
- mms-berichten ontvangen en verzenden;
- beltegoed te koop bij alle kassa’s en makkelijk online.
- HEMA mobiel maakt gebruik van het KPN netwerk.

Als je al klant bent en onze prepaid slim of prepaid internet hebt, kun je meer informatie over de bestaande diensten op onze internetsite terugvinden. Het is niet meer mogelijk om je nu nog aan te melden voor mobiel prepaid slim of prepaid internet voor laptop of tablet.

Met HEMA mobiel prepaid kun je ook mms- en e-mailberichten ontvangen en verzenden en surfen op internet. Hiervoor moet je eenmalig je instellingen aanpassen. Deze krijg je automatisch toegezonden als je de nieuwe simkaart voor de eerste keer gebruikt. Als je geen instellingen ontvangen hebt, dan kun je ze ook zelf opvragen.

De kosten voor het gebruik van internet op je mobiel worden bepaald door het aantal bezochte pagina’s (dataverbruik) en niet door de periode dat je online bent geweest. Je hoeft dus niet bezorgd te zijn als je per ongeluk je mobiele browser een tijdje open hebt staan.

Het internetverbruik wordt afgerekend per kb en je betaalt dit uit je beltegoed. De download snelheid is 3,6 Mbps en upload 384 kbps. Het is niet mogelijk om internet op je mobiel in het buitenland te gebruiken.

Wil je internet op je mobiel zonder ergens aan vast te zitten? Bij ons is dit mogelijk. Met een internet maandbundel kun je op elk gewenst moment heel voordelig surfen en mailen. De bundel verloopt na 31 dagen, of zodra je de limiet van het datagebruik bereikt hebt, zonder dat je een abonnement aangaat. Je betaalt een maandbundel uit je beschikbare beltegoed, dus zorg dat je eerst voldoende beltegoed hebt opgewaardeerd.Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Hema Telefonie of Hema Telefonie medewerkers.
- ProviderLijst is geen webwinkel, en levert geen producten of diensten.TERUG