ProviderLijst

   Intercity Technology Mobiele Telefoon Provider Informatie - ProviderLijst

Intercity Technology is een Mobiele Telefoon Provider die Postpaid (abonnementen) aanbiedt aan Bedrijven. Intercity Technology aanbieder.

Intercity Technology Provider Informatie

Intercity Technology Informatie
Levert aan Intercity Technology Informatie
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten Onbekend
Netwerk
FacebookTwitterKlachtTweakersKlachtenKompasAlleStoringenForumTERUG
Netwerk Type Virtueel
Techniek (Maximaal) 4G
Maximum Snelheid 150 Mbps
Dekkingskaart toon
Abonnement Specificaties
Techniek (Maximaal) 4G
Maximum Snelheid 150 Mbps
eSIM / e-sim
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
Provider Details
Telefoonnummer Klantenservice 020-6553000
Telefoonnummer Hoofdkantoor 020-6553000
Contact Adres Herikerbergweg 3
1101CN, Amasterdam
Kamer van Koophandel 34090783
Registratie nummer(s) (ACM) 940543

Facebook   Twitter   Klacht   Tweakers   KlachtenKompas   AlleStoringen   Forum   

B E S T E L L E N

Intercity Technology het Bedrijf & de Diensten

HET NIEUWE WERKEN IS MOBIEL WERKEN

Veel organisaties overwegen de stap naar mobiel werken of hebben de stap gemaakt. Wij kunnen u helpen in de keuze voor de juiste bedrijfsmobiliteitsoplossing die past bij uw communicatiebehoeften.

Krijg met de diensten van Intercity de beschikking over de nieuwste mobiele toestellen en specifieke oplossingen zoals datacompressie en op maat gemaakte mobiele tarieven die aansluiten bij uw behoeften en budget.

Als onderdeel van uw bredere bedrijfsmobiliteitsstrategie kunt u al uw communicatiebehoeften bijeenbrengen op één platform dat Unified Communications ondersteunt. U kunt daarbij mobiel werken simpel en effectief maken door het verbinden van uw vaste telefoonlijnen met uw zakelijke mobiele toestellen, en gebruik maken van verschillende additionele hoogwaardige mogelijkheden.

ZAKELIJKE MOBIELE TOESTELLEN & ABONNEMENTEN
Wat uw behoeften ook zijn, Intercity kan u voorzien van zakelijke mobiele telefoons en tablets van toonaangevende producenten en tevens het support verzorgen.

Bij Intercity zijn we trots dat we mobiele telefoons voordelig kunnen leveren en gunstige tarieven aan kunnen bieden, dat is met name bijzonder voor het MKB-segment. We brengen met u alle manieren in kaart waarop we u kunnen helpen en adviseren u over noodzakelijke kosten en, nog belangrijker, wat niet noodzakelijk is.

Wij nemen de tijd om u te bezoeken om een compleet beeld te krijgen; te begrijpen hoe uw bedrijf werkt, uw huidige facturen te analyseren en inzicht te krijgen in hoe u communiceert met uw personeel en uw klanten.

BEVEILIG EN BESCHERM UW MOBIELE DATA
Beveiliging is een belangrijk onderwerp binnen bedrijfsmobiliteit en werken op afstand, maar met ons deskundig advies en de juiste oplossingen kan het mogelijk verlies van gegevens snel en effectief worden aangepakt.

Mobile Device Management (MDM) scheidt de gegevens op telefoons van medewerkers in zakelijk en privé, waardoor beheerders de mogelijkheid krijgen om toestellen op afstand te wissen, als dat nodig blijkt te zijn. Door gebruik van het remote control panel kunnen toegangsrechten tot het toestel en applicaties worden aangepast, waardoor bijvoorbeeld toegang tot ongeautoriseerde content, zoals social media en streaming services, kan worden beperkt.

Ondernemen is mobiel zijn. Werken waar ook, wanneer dan ook, is snel de norm aan het worden. Bij Intercity willen we dat de wereld uw kantoor is, zodat uw organisatie mobiel is, met email en internet binnen handbereik, mobiel breedband op uw tablet en uw essentiële zakelijke apps toegankelijk op de nieuwste smartphone.

BETAALD U TEVEEL? WIJ KUNNEN HELPEN
Hoe kunt u er zeker van zijn dat u niet te veel betaald voor uw zakelijke mobiele telefoons? De meerderheid van organisaties die wij spreken betalen veel te veel. Maar dat is niet nodig. Bij Intercity zijn we er trots op dat we kosten voor mobiele diensten kunnen verlagen, met name bijzonder voor bedrijven in het MKB-segment. We onderzoeken alle mogelijkheden waarop we u kunnen helpen en adviseren u over noodzakelijke kosten en, nog belangrijker, wat niet noodzakelijk is.

WIJ GEVEN U HET JUISTE MOBIELE TARIEF
Ongeacht de sector van uw organisatie, er is een mobiel tarief te vinden dat perfect aansluit, en wij hebben de experts om het te vinden. Of de omvang van uw organisatie nu groot of klein is, de activiteiten voornamelijk op kantoor of buiten de deur plaats vinden; ons team vindt het perfecte tarief.

Wij nemen de tijd om u te bezoeken om een compleet beeld te krijgen; te begrijpen hoe uw bedrijf werkt, uw huidige facturen te analyseren en inzicht te krijgen in hoe u communiceert met uw personeel en uw klanten.

B E S T E L L E NNote:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Intercity Technology of Intercity Technology medewerkers.
- ProviderLijst is geen webwinkel, en levert geen producten of diensten.


TERUG