ProviderLijst

   Ortel Mobile Mobiele Telefoon Provider Informatie - ProviderLijst
Ortel Mobile Informatie

Ortel Mobile is een Mobiele Telefoon Provider die haar producten actief aanbiedt aan Consumenten. Ortel Mobile biedt telefonie in Prepaid vorm..

Ortel Mobile


Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk
 
Eigen Netwerk
Virtueel Netwerk
Techniek (Maximaal)
3G
Maximum Theoretische Snelheid
16.4 Mbps
Fysiek Netwerk
Dekkingskaart
Netwerk Techniek PrePaid
 
Techniek (Maximaal)
3
Maximum Theoretische Snelheid
16.4
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
PrePaid Informatie
 
Nummer behouden middels
Opwaarderen
Opwaarderen
1 keer per 6 maanden
Minimaal op te waarderen bedrag
€ 5,00


Ortel Mobile het Bedrijf & de Diensten

Ortel is dé prepaid provider voor voordelig bellen naar binnen- en buitenland, met de betrouwbare kwaliteit van het KPN netwerk. Bij ons geloven we er in dat voordelig bellen eerlijk en duidelijk kan zijn. Bij ons zijn de aanbiedingen altijd en voor iedereen geldig, en gelden voor iedereen dezelfde lage tarieven. Gedoe met kortingscode’s en bundels doen we niet aan.

Wat is het doel van Ortel en wat maakt haar zo uniek?
Voor ons bestaan er geen grenzen in communicatie en als bedrijf doen wij er alles voor om dit ook mogelijk te maken. U staat centraal, niet wij! Een goed voorbeeld hiervan is onze vernieuwde klantenservice. Deze is gratis te bereiken voor onze klanten. U zal altijd vriendelijk te woord worden gestaan en zo goed en snel mogelijk worden geholpen. Daarnaast proberen we altijd met onze klanten mee te denken door ludieke acties en scherpe promo's aan te bieden. We hopen dat we door onze manier van werken, u optimaal van dienst te kunnen zijn – in termen van prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid én service!

Hoe maakt Ortel dit mogelijk?
Wij bieden onbezorgde communicatie aan in de vorm van een prepaid SIM kaart die eenvoudig te gebruiken is en die u in staat stelt te bellen, SMS berichten te versturen én mobiel Internet te gebruiken; internationaal én nationaal tegen zeer lage tarieven en optimale kwaliteit. Wij maken gebruik van het KPN netwerk waardoor kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare mobiele telecommunicatiediensten worden aangeboden waar u echt op kunt vertrouwen.

Overal verkrijgbaar
Ortel SIM kaarten zijn verkrijgbaar in belwinkels door heel Nederland. Daarnaast kunt u via de website www.ortel.nl maximaal 2 gratis simkaarten (incl €2 beltegoed) bestellen. De SIM kaarten van Ortel bevatten naast een normale SIM ook de Micro en Nano SIM, en zijn geschikt voor alle type telefoons en tablets. Ortel beltegoed kunt u overal kopen in Nederland. Zo kunt u bijvoorbeeld uw Ortel beltegoed halen bij de grotere supermarkten, bezinestations, drogisterijen en postkantoren. Heeft u geen zin om de deur uit te gaan dan kunt u ook veilig en makkelijk via deze website of onze mobile website uw beltegoed kopen.Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Ortel Mobile of Ortel Mobile medewerkers.
- ProviderLijst is geen webwinkel, en levert geen producten of diensten.TERUG