ProviderLijst

   Robin Mobile Mobiele Telefoon Provider Informatie - ProviderLijst
Robin Mobile Informatie

Robin Mobile is een Mobiele Telefoon Provider die haar producten actief aanbiedt aan Consumenten en Bedrijven. Robin Mobile biedt telefonie in Postpaid (abonnementen) vorm..

Robin Mobile


Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
€ 9,95
Netwerk
 
Eigen Netwerk
Virtueel Netwerk
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
25.0 Mbps
Fysiek Netwerk
Dekkingskaart
Netwerk Techniek Abonnement
 
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
25.0 Mbps
eSIM / e-sim
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi


Robin Mobile het Bedrijf & de Diensten

Robin Mobile is ontstaan vanuit de overtuiging dat het anders kan en anders moet! Robin Mobile is ontstaan vanuit de onvrede over de manier waarop huidige mobiele aanbieders hun klanten behandelen door hen hoge tarieven in rekening te brengen als deze klant buiten de bundel gaat of over de abonnementsvorm die is gekozen.

Robin Mobile is een knipoog naar Robin Hood; net als zijn naamgenoot vecht Robin Mobile tegen de gevestigde orde en het systeem dat niet transparant en zelfs op sommige punten oneerlijk is.

Wij zijn de eerste aanbieder die hier verandering in brengt en deze misstand aanpakt door ÉCHT ONBEPERKT MB's, SMS & MINUTEN voor een vast bedrag van € 29,95 per maand aan te bieden.

Wij kunnen dit tegen een vaste lage prijs aanbieden omdat wij geen duur eigen mobiel netwerk, verkoopapparaat of vaste lasten hebben en al helemaal geen groot, kostbaar distributienetwerk. Wij geven het voordeel liever aan onze klanten, door slim, efficiënt en no-nonsensebeleid.

Wij zijn hiermee de eerste en vooralsnog enige mobiele aanbieder die de zaken drastisch aanpakt en het systeem op z’n kop hebben gezet. En deze nummer 1 positie geven we niet meer uit handen.

Een Robin Mobile pakket kun je niet alleen online maar ook via PostNL Postkantoren bestellen. Je hebt dan direct de beschikking over de SIM kaart en kunt vervolgens thuis het gewenste product kiezen. De SIM pack bij PostNL bevat een SIM kaart die voor alle telefoons geschikt is.

Wij bieden je als 1e en enige ÉCHT ONBEPERKT MB's, SMS en MINUTEN voor een vast bedrag per maand. Met Robin Mobile SIM only heb je de zekerheid dat je nooit een hoger bedrag per maand gaat betalen, nooit meer buiten je bundel gaat en je de vrijheid hebt om te communiceren op de manier zoals jij dat wilt, wanneer jij dat wilt.
Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Robin Mobile of Robin Mobile medewerkers.
- ProviderLijst is geen webwinkel, en levert geen producten of diensten.TERUG