ProviderLijst

SOS Mobiel Informatie

SOS Mobiel is een Mobiele Telefoon Provider die haar producten actief aanbiedt aan Consumenten. SOS Mobiel biedt telefonie in Postpaid (abonnementen) vorm..

SOS Mobiel


Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk
 
Eigen Netwerk
Virtueel Netwerk
Techniek (Maximaal)
3G
Maximum Theoretische Snelheid
Onbekend
Fysiek Netwerk
Dekkingskaart
Netwerk Techniek Abonnement
 
Techniek (Maximaal)
3G
Maximum Theoretische Snelheid
Onbekend
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
Informatie & Bestellen


SOS Mobiel het Bedrijf & de Diensten

SOS Mobiel is onderdeel van telecombedrijf TrendCall. TrendCall richt zich met verschillende mobiele telefonie merken op de kleinere en/of vergeten doelgroepen in de markt. Op basis van drie duidelijk waarneembare trends in de maatschappij binnen de 55+ generatie ziet TrendCall ruimte voor het merk en de dienst van SOS Mobiel. Deze trends zijn de steeds populairder wordende mobiele senioren telefoons, het feit dat mensen steeds langer mobiel kunnen blijven en als laatste het langer thuis blijven wonen door Senioren.

Wij bieden een mobiele personenalarmering in combinatie met gebruiksvriendelijk mobiel bellen. Wij maken voor mobiel bellen gebruik van het vertrouwde kwaliteitsnetwerk van Vodafone.


SOS Mobiel voor de 55+ generatie
Wij zijn onderdeel van telecombedrijf TrendCall. TrendCall richt zich met verschillende mobiele telefonie merken op de kleinere en/of vergeten doelgroepen in de markt. Op basis van drie duidelijk waarneembare trends in de maatschappij binnen de 55+ generatie ziet TrendCall ruimte voor het merk en de dienst. Deze trends zijn de steeds populairder wordende mobiele senioren telefoons, het feit dat mensen steeds langer mobiel kunnen blijven en als laatste het langer thuis blijven wonen door Senioren.

Wat is SOS Mobiel
Wij bieden is een persoonlijke mobiele alarmeringsservice. Door middel van een druk op de sos knop van uw telefoontoestel belt u direct onze dag en nacht bereikbare sos alarmcentrale. Waar u ook bent!

Vooraf heeft u 4 belangrijke nummers opgegeven. Dit kunnen hulpdiensten zijn, maar ook uw zoon of dochter. In overleg met u stuurt de sos alarmcentrale hulp naar u of verbindt u door met één van de opgegeven contactpersonen.

Waarom SOS Mobiel
U wilt zo lang mogelijk actief blijven ongeacht uw leeftijd. Erop uit gaan? Graag! Maar niet zonder dat u een prettige zekerheid heeft ingebouwd. Met ons kunt u zich vrij en veilig bewegen, thuis en daarbuiten. U hoeft alleen maar uw mobiele telefoon op zak te hebben.

De mobiele telefoon als systeem voor personenalarmering; een praktische, eigentijdse oplossing. Bij nood drukt u op de sosknop van uw toestel en krijgt u contact met de SOS alarmcentrale van SOS Mobiel. Onze medewerkers zorgen er - 24 uur per dag, 7 dagen per week - voor dat u direct wordt doorverbonden met de juiste hulpdienst of met een van de familieleden of vrienden die u vooraf als contactpersoon heeft opgegeven. Indien noodzakelijk zal de sos alarmcentrale één van uw contactpersonen vragen naar u toe te komen.

Wel zo geruststellend. Niet alleen voor u, maar ook voor uw naasten.Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met SOS Mobiel of SOS Mobiel medewerkers.
- ProviderLijst is geen webwinkel, en levert geen producten of diensten.
Informatie & BestellenTERUG