ProviderLijst

   Telesur Mobiele Telefoon Provider Informatie - ProviderLijst
Telesur Informatie

Telesur is een Mobiele Telefoon Provider die haar producten actief aanbiedt aan Consumenten. Telesur biedt telefonie in Prepaid vorm..

Telesur


Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk
 
Eigen Netwerk
Virtueel Netwerk
Techniek (Maximaal)
3G
Maximum Theoretische Snelheid
1.0 Mbps
Fysiek Netwerk
Dekkingskaart
Netwerk Techniek PrePaid
 
Techniek (Maximaal)
3
Maximum Theoretische Snelheid
1.0
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
PrePaid Informatie
 
Nummer behouden middels
Gebruik of Opwaarderen
Gebruik of Opwaarderen
1 keer per 6 maanden
Minimaal op te waarderen bedrag
€ 10,00


Telesur het Bedrijf & de Diensten

Fawaka?!

Wij bij Telesur Mobiel Nederland (TMN) versterken met ons product, de 'tweelandensim', de nauwe banden tussen familie, vrienden en zaken relaties in Suriname en in Nederland.
Beleef de tropische vibe en bel, SMS of chat vaker en goedkoper met je vrienden en familie.

TWEE LANDEN, EEN GEVOEL!
Ontvang standaard een trio-sim
Goedkoper bellen met familie en vrienden in Suriname
Bellen in Nederland en naar Suriname voor lokaal tarief
Beschikken over zowel een Surinaams als een Nederlands nummer

Zo werkt het:
Vraag de 'tweelandensim' aan;
Koop hier of via de verkooppunten extra beltegoed;
Plaats vervolgens de 'tweelandensim' in je mobiel;
Nu kun je rechtstreeks bellen en gebeld worden tegen de voordeligste tarieven. En SMS’en kan natuurlijk ook!
Met de 'tweelandensim' van TMN heb je twee keer voordeel, want je krijgt twee telefoonnummers: een Nederlandse en een Surinaamse. Waar je in beide landen tegen het lokaal kunt bellen. Handig voor als je op vakantie bent, toch?

Telesur Mobiel Nederland (TMN) is een aanbieder van de voordelige ‘tweelandensim’. Dit product leveren we onder supervisie van het Telecommunicatie Bedrijf Suriname (Telesur). Wij staan voor goedkope telefonie en maximale controle over deze uitgaven. Met de 'tweelandensim' versterken wij de nauwe banden tussen familie, vrienden en zakenrelaties in Suriname en in Nederland. De ‘tweelandensim’ is een sim-only deal en daarvoor kun je jou eigen toestel gebruiken. Onze trio-sim past in ieder toestel. Profiteer met de ‘tweelandensim’ van zeer lage tarieven. Iedereen is welkom.

Twee Landen, Eén Gevoel.

Telesur Mobiel Nederland is sinds 25 november 2008 actief op de Nederlandse telecommarkt. Ons merk brengt iedere Surinamer, in Nederland met name, dichterbij thuis. Door duidelijke communicatie, door bellen, sms’en of chatten, versterken we de familiare, vriendschappelijke of zakelijke banden tussen mensen in Nederland onderling, in Suriname en vice versa.

In relatief korte tijd hebben we naam verworven met onze ‘tweelandensim’. Mede door de opvallende reclames, in onze uitingen, zul je altijd een deel van Suriname, een beetje van thuis, terug vinden. Door de voordelige bel, sms en data tarieven voor de communicatie van Nederland naar Suriname en omgekeerd, heeft TMN een sterke positie veroverd in Nederland. Sinds oktober 2014 biedt TMN al haar klanten, standaard bij elk pakket, de trio-sim aan. Dit houdt in een normale, een micro-, en een nano-simkaart in één. Het beltegoed is gemakkelijk aan te schaffen bij een Kruidvat winkel en BP retailers in Nederland. In Suriname bij Zus en Zo en alle Telesur dienstencentra of via onze webshop Telesur.nl. Opgemerkt moet worden dat onze datatarieven recentelijk aanzienlijk zijn verlaagd.

TMN-klant worden
Op deze site kun je zelf de ‘tweelandensim’ aanschaffen en registeren. Bij registratie ontvang je € 5 beltegoed gratis van ons. Vergeet niet vrienden en familie uit te nodigen voor het gebruiken van de ‘tweelandensim’, want dit levert je nog meer voordeel op. Van iedere vriend of familielid die zich registreert op onze website, ontvang jij gratis € 10 beltegoed.Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Telesur of Telesur medewerkers.
- ProviderLijst is geen webwinkel, en levert geen producten of diensten.TERUG