ProviderLijst

   Telpa Mobile Mobiele Telefoon Provider Informatie - ProviderLijst
Telpa Mobile Informatie

Telpa Mobile is een Mobiele Telefoon Provider die haar producten actief aanbiedt aan Bedrijven. Telpa Mobile biedt telefonie in Postpaid (abonnementen) vorm..

Telpa Mobile


Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk
 
Eigen Netwerk
Virtueel Netwerk
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
50.0 Mbps
Fysiek Netwerk
  
  
Dekkingskaart
Netwerk Techniek Abonnement
 
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
50.0 Mbps
eSIM / e-sim
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi


Telpa Mobile het Bedrijf & de Diensten

Telpa Telecom is aanbieder van vaste en mobiele telefonie voor de zakelijke markt. Het bedrijf werd in 2006 opgericht als ICT-dienstverlener. Enkele jaren na de start is Telpa Telecom getransformeerd van een kleine, lokale speler naar een landelijk opererende telecomprovider. We lopen voorop met ontwikkelingen op het gebied van telefonie, glasvezel en clouddiensten. Met twaalf enthousiaste medewerkers op kantoor en ruim zestig op het contact center, is Telpa Telecom actief in heel Nederland voor zowel ZZP’ers als het MKB, grootzakelijk en callcenters. Ons Business Center en onze kantoren zijn gevestigd in Leeuwarden en Amsterdam.

Telpa Mobiel is de mobiele provider van Telpa Telecom. Haar opzet is uniek te noemen, het is namelijk de eerste mobiele provider ter wereld die gebruik maakt van de zendmasten van meerdere mobiele netwerken. In Nederland zijn dat de zendmasten van KPN, T-Mobile en Vodafone. Telpa heeft al deze netwerken geïntegreerd binnen haar eigen netwerk, zodat ze haar klanten altijd het beste bereik kan bieden. Meerdere vaste en mobiele nummers op één simkaart, intern bellen, doorverbinden en wachtmuziek zijn een greep uit de voordelen van Telpa Mobiel.

Zelf aan de knoppen zonder handleiding
Bedrijven gaan besparen dankzij de Telefooncentrale in de Cloud van Telpa Telecom. Simpelweg omdat communiceren minder tijd en geld kost en omdat medewerkers minder mobiele belkosten gaan maken. Zakelijke adressen en telefoonnummers opslaan op mobiele telefoons is voorbij. Zelfs telefooncentralefuncties als wachtrij en welkomstboodschappen zijn automatisch in te stellen zonder tussenkomst van een receptioniste.

Slimmer, sneller, goedkoper
Onze app werkt als een virtuele assistent op pc, tablet en mobiele telefoon die je verschillende manieren aanreikt om contact te leggen met een collega of relatie. Alleen een afspraak opschuiven? Dan is een bericht voldoende. Een videogesprek? Met één klik geregeld. De softphone en de app zijn zo gebruiksvriendelijk en simpel dat iedereen er graag mee wil werken.

Professioneel communiceren
Grote, maar ook kleinere bedrijven zijn dankzij het gebruik van Telpa altijd goed bereikbaar. Ongeacht of er vaste of mobiele telefoons gebruikt worden, doorverbinden gebeurt pas nadat gebruikers in de app zien dat hun collega beschikbaar is. Willen medewerkers zakelijk bereikbaar zijn, of juist even niet, dan kunnen ze dat met één klik snel en eenvoudig in hun profiel wijzigen.

Flexibel en geen onverwachte kosten
Steeds meer bedrijven willen naast telefonie ook chat en sms of een andere communicatiemogelijkheid gebruiken die de organisatie effectiever maakt. De Telefooncentrale in de Cloud biedt de complete set van telefoniefuncties voor één prijs, waardoor er niet extra voor iedere functie betaald hoeft te worden. Nieuwe mogelijkheden worden voortdurend toegevoegd zonder prijskaartje.

Altijd en overal informatie terugvinden over gevoerde gesprekken
De Telefooncentrale in de Cloud slaat gespreksinformatie centraal op. Ieder gesprek kan worden opgenomen.Weten wat er in het telefoongesprek ook weer precies gezegd is? Via de app zijn de gesprekken al geordend en vindbaar gemaakt.

Een dienst uit de cloud of een systeem bij jou op locatie
Elk bedrijf kiest wat de beste manier is om de software van Telpa te draaien. Telpa als cloud dienst is er voor organisaties die flexibel willen zijn. Geen investeringen, er wordt alleen betaald voor wat er gebruikt wordt. Maar bedrijven kunnen ook kiezen voor een eigen systeem op locatie, al dan niet gevirtualiseerd op de eigen server.


Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Telpa Mobile of Telpa Mobile medewerkers.
- ProviderLijst is geen webwinkel, en levert geen producten of diensten.TERUG