Terug
Vectone Mobile Informatie

Vectone Mobile is een Mobiele Telefoon Provider die haar producten actief aanbiedt aan Consumenten en Bedrijven. Vectone Mobile biedt telefonie in Postpaid en Prepaid (abonnementen & Prepaid) vorm..

Vectone Mobile


Gemiddelde Score: 3
Rating Rating Rating Rating Rating

Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk
 
Eigen Netwerk
Virtueel Netwerk
Techniek (Maximaal)
3G
Maximum Theoretische Snelheid
Onbekend
Fysiek Netwerk
KPN
Dekkingskaart
Informatie & Bestellen


Vectone Mobile het Bedrijf & de Diensten

Vectone Mobile’s hoofdkantoor is gevestigd in Canary Wharf in Londen, midden in het gebied van internationale zaken en handel. Met meer dan 15 jaar ervaring in de fast-moving telecom sector, bieden wij hoge kwaliteit mobiele communicatie diensten voor gebruikers in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Oostenrijk, Denemarken, Finland, Polen, Portugal and Zweden.

Het is onze missie om zowel nationale en internationale communicatie voor alle hard-werkende families makkelijk toegankelijk en betaalbaar te maken. Ook in de toekomst zullen we de markt blijven uitdagen door constant de beste tarieven aan te bieden. Op dit moment zijn er meer dan vijf miljoen klanten wereldwijd die gebruikmaken van onze diensten om met hun geliefden in contact te kunnen blijven.

De Vectone Mobile brand hoort bij de Mundio Group, marktleider en vernieuwer op het gebied van nieuwe telecom technologieën, met een track record van vele marktleidende producten. Ons hoofdkantoor in Londen overkijkt de rustgevende wateren van de South Quay haven, wat in groot contrast staat met de dynamische snelheid van onze business, waar we een lijn van nieuwe producten ontwikkelen die klaar liggen om gelanceerd te worden.

Vectone Mobile is op visionaire ideeen opgebouwd, gerealiseerd en geimplementeerd door een toegewijd multicultureel team dat elke dag met plezier naar hun werk gaat. Als je deel wilt uitmaken van dit team bij Vectone Mobile, laat dan snel wat van je horen.

Wie houd nu niet van een warme onthaal!
Wanneer u onze gratis simkaart besteld en u nummer overzet naar ons, zijn we er zeker van dat het een leuke welkom gebaar is!
Klik op de rechter toets om de instructies in te zien om u bestaande nummer naar ons over te zetten.

Wanneer uw nummer succesvol is overgezet naar ons, zullen we u belonen nadat u de eerste keer heeft opgewardeerd.

We zullen u gratis €50 geven voor in de loop van de komende 10 maanden.

Met Vectone Mobile, maakt u het meeste waar voor u geld!

Tegoed Overdracht
Waarom stuur je geen beltegoed door naar vrienden en familie over de gehele wereld? Een tegoed overdracht is een geweldig cadeau en helpt je in contact te blijven met je geliefden.

Vast op Mobiel
Een lokaal vast nummer op je mobiel is goed voor families en bedrijven.

Smart Roaming
Bellen terwijl je in het buitenland bent? Dankzij Smart Roaming kun je meer besparen dan met onze standaard lage Roaming kosten.

Sportnieuws
Ontvang het laatste nieuws over je favoriete sport en teams. Nu kun je je favoriete sporten volgen terwijl je onderweg bent. Goooaaaaaallll!Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Vectone Mobile of Vectone Mobile medewerkers.
- ProviderLijst is geen webwinkel, en levert geen producten of diensten.
Informatie & Bestellen


Terug