ProviderLijst

   Yes Telecom Mobiele Telefoon Provider Informatie - ProviderLijst

Yes Telecom is een Mobiele Telefoon Provider die Postpaid (abonnementen) aanbiedt aan Bedrijven. Yes Telecom aanbieder.

Yes Telecom Provider Informatie

Yes Telecom Informatie
Levert aan Yes Telecom Informatie
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten Onbekend
Netwerk
FacebookTwitterKlachtTweakersKlachtenKompasAlleStoringenForumTERUG
Netwerk Type Virtueel
Techniek (Maximaal) 4G
Maximum Snelheid 50 Mbps
Dekkingskaart toon
Abonnement Specificaties
Techniek (Maximaal) 4G
Maximum Snelheid 50 Mbps
eSIM / e-sim
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
Provider Details
Telefoonnummer Klantenservice 071-8900111
Telefoonnummer Hoofdkantoor 071-8900111
Contact Adres Boerhaavelaan 2
2334EN, Leiden
Kamer van Koophandel 34217296
Registratie nummer(s) (ACM) 940528

Facebook   Twitter   Klacht   Tweakers   KlachtenKompas   AlleStoringen   Forum   

B E S T E L L E N

Yes Telecom het Bedrijf & de Diensten

Yes Telecom de Zakelijke Mobiele Provider

De Business Solutions Provider voor de zakelijke markt
Heeft u ervaring met telecomproviders waar u als nummertje behandeld wordt? Lange wachttijden, onpersoonlijke gesprekken, ondeskundige service en uiteindelijk alsnog een nee?

Wij geloven dat het anders kan! U verdient de beste service. Een provider die de zakelijke markt kent. Bij ons krijgt u altijd direct een medewerker aan de lijn die u persoonlijk en deskundig te woord staat. We helpen u direct met de zaken waar u zich niet druk om wilt maken, zodat u zich kunt focussen op uw onderneming.

U krijgt niet alleen de service, maar ook de betrouwbaarheid die u verdient. Zo maken we gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Yes profiteert als zelfstandige dochter van KPN van de technische innovaties die KPN uitvoert op haar netwerk. Het netwerk is 100% identiek. Onze producten en diensten zijn speciaal voor uw bedrijfssector ontwikkeld. Maatwerk dus. Dat klinkt duur, maar in de praktijk zorgt het juist voor besparingen; u betaalt niet voor overbodige zaken.

Visie
De telecomwereld lijkt steeds meer te draaien om de grote orders met standaardabonnementen en automatisering als gevolg. We vragen ons af: raakten de telecombedrijven hierdoor het MKB, de ruggengraat van de samenleving kwijt? Werden ze door al die lagen te log en afstandelijk om nog echte service te bieden? Het lijkt er in ieder geval op dat klanten steeds vaker achteraan moeten sluiten en meer tijd en energie steken in keuzemenu’s en wachtmuziek dan in hun onderneming.

Wij geloven dat het anders kan. Dat klanten goed behandeld moeten worden, niet omdat ze groot zijn, maar omdat ze klant zijn. Dat is het hart van Yes Telecom. Een hart dat klopt voor samen de schouders eronder, omdat we gezien hebben dat dingen alleen veranderen als iedereen zich verantwoordelijk voelt. Een hart dat klopt voor persoonlijke aandacht, omdat we geloven dat de oplossing die we bieden maar een middel zijn, en mensen het doel. Een flexibel hart, dat niet van klanten vraagt zich aan te passen, maar dat meebeweegt met de wensen van de klant. Een hart dus, dat klopt voor maatwerk en kwaliteit, zodat onze klanten voelen dat we ze écht zien en écht verder willen helpen. Een hart dat de oplossing niet zoekt in groter, maar in slimmer. Een blauw hart, noemen we dat. Omdat we dicht bij de klant willen staan, vormen we een hecht team met lokale business partners. Onze local hero’s. We geven ze alles wat nodig is om de beste oplossingen te bieden, en meer.

Loopt de klant toch eens tegen een probleem aan? Vanaf het moment dat de klant ons belt, is het niet langer zijn, maar ons probleem. Wij lossen het met zijn allen op. Niks wachttijd of keuzemenu’s. We schakelen direct: omdat iedereen in één pand zit, is het probleem nooit meer dan een gang of trap van de oplossing verwijderd. We zijn geen telecomprovider, maar een solutions provider. Zo geven we ondernemers de vrijheid om weer te ondernemen.

Maatwerk
Providers leveren vaak een beperkt aantal gestandaardiseerde abonnementen. ‘One size fits all’. Dit is een oplossing die werkt in de consumentenmarkt. Maar de zakelijke markt is anders. Als daar op dezelfde manier gedacht wordt, mist u al snel diensten die u verlangt en betaalt u voor zaken die u niet nodig heeft.

Bij ons krijgt u abonnementen die precies passen bij het belgedrag en datagebruik van uw organisatie. U houdt de kosten vervolgens op een makkelijke manier onder controle. Niet alleen dankzij de simpele tariefstructuren, maar ook dankzij onze diensten. Sommige diensten helpen u het overzicht te bewaren, andere om de kosten te verminderen. Zo leveren we maatwerk waarmee u tijd en geld bespaart.

B E S T E L L E NNote:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | Klacht | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met ProviderLijst.NL
- ProviderLijst is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Yes Telecom of Yes Telecom medewerkers.
- ProviderLijst is geen webwinkel, en levert geen producten of diensten.


TERUG