ProviderLijst

   PrePaid VoIP | Pre-Paid VoIP | Vast op Mobiel | VoIP SIP

Prepaid VoIP | Vast op Mobiel

Met PrePaid VoIP SIP ( Vast op Mobiel ) bel je snel én voordelig via elk apparaat via internet. Je kunt je eigen nummer behouden of een nieuw nummer kiezen. Je rekent per seconde af; geen starttarief!

Vast op Mobiel

Of u nu thuis bent of onderweg. Met deze VoIP dienst kunt u zelfs gebeld worden op uw smartphone of tablet.VoIP Trunk

Bij CheapConnect heb je ook de mogelijkheid voor een eigen VoIP-centrale. Door jouw centrale te koppelen aan CheapConnect, behoud je de voordelen ervan, maar bespaar je fors op de kosten.


bestellen

PrePaid VoIP | PrePaid VoIP

Mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om met de CheapConnect dienst te bellen. U kunt bijvoorbeeld een telefoon met VoIP / SIP ondersteuning aanschaffen en vervolgens vanaf elke gewenste lokatie bellen. Ook zijn er software applicaties beschikbaar om te installeren op uw mobiele telefoon of op uw computer. Heeft u even geen telefoon of computer tot uw beschikking, dan heeft u ook de mogelijkheid via ConnectMeNow te bellen.

Kwaliteit en kosten

De diensten zijn van hoge kwaliteit. De apparatuur is opgesteld met back-up faciliteiten, zodat telefonie altijd beschikbaar is. Tevens maken wij gebruik van hoge kwaliteit verbindingen. Wij bieden voordelige telefonie door gebruik te maken van geautomatiseerde systemen en prepaid oplossingen. Bellen is bij CheapConnect niet alleen voordeliger, maar ook van betere kwaliteit dan traditionele telefonie.
PrePaid VoIP | PrePaid VoIP
Wij ondersteunen de volgende codecs : G711a/b, G729a/b, maar ook de hoge kwaliteit codec G722 (HD Audio).

Bellen tussen andere CheapConnect klanten is gratis, daarnaast behoren de tarieven voor bellen naar vaste en mobiele nummers tot de laagste tarieven. Jaarlijks betaalt u slechts € 8,95 per jaar voor het telefoonnummer waarbij u zelfs gebruik kunt maken van een eigen trunk!

Uw internetabonnement
De diensten van CheapConnect werken provider onafhankelijk, u behoudt uw huidige internetprovider en het blijft mogelijk om tussentijds van provider te wisselen. CheapConnect werkt met elke internetprovider.

Indien u gaat verhuizen of u verblijft tijdelijk ergens anders (bv. in het buitenland), dan kunt u uw nummer gewoon blijven gebruiken zonder een wijziging. De dienst werkt namelijk altijd en overal waar u uw VoIP toestel, Softphone of ConnectMeNow gebruikt.

PrePaid VoIP | PrePaid VoIP

PrePaid VoIP

Dit is een afkorting voor Voice over IP, het bellen over een IP netwerk of te wel bellen over internet. Bellen via internet heeft het grote voordeel van flexibiliteit en kostenbesparing.

Voice Over IP kan overal gebruikt worden waar een internetverbinding aanwezig is, in Nederland is dat vrijwel overal. Zelfs via uw smartphone of tablet kunt u gebruik maken van Voice over IP en op deze manier voordelig bellen en bereikbaar zijn op een vast telefoonnummer. Niet alleen zakelijk maar ook voor consumenten vandaag de dag handig om te hebben :)

VoIP is de hedendaagse techniek die gebruikt wordt door vrijwel iedere provider die diensten voor thuis of kantoor aanbieden. De voordelen en mogelijkheden van VoIP zijn enorm, zo is het mogelijk om uw telefoonnummer overal mee naartoe te nemen. Bij CheapConnect kunt u zelfs meerdere gelijktijdige gesprekken voeren, gesprekken doorverbinden of een eigen telefooncentrale installeren.

Het grootste voordeel van VoIP is dat men overal bereikbaar kan zijn, thuis, onderweg, op het werk, tijdens de vakantie. VoIP is namelijk overal te gebruiken waar een internetverbinding beschikbaar is en mede dankzij mobiel internet is dit in principe dus overal!

Functieoverzicht

Voor slechts € 8,95 per jaar krijgt u de beschikking over een zeer complete telefoondienst welke u kunt gebruiken voor particuliere en zakelijke toepassingen. Zo beschikt u niet alleen over een vasttelefoonnummer maar ook over de volgende uitgebreide functies;
 • Inbegrepen telefoonnummer (regio en/of land naar keuze)
 • Inbegrepen account
 • Gratis VoIP Trunk (voor uw eigen VoIP-Centrale)
 • Ontvangen van faxen (fax2mail)
 • Nummerweergave
 • Anoniem bellen
 • Wachtstand
 • Wachtmuziek
 • Doorverbinden
 • Groepsgesprek
 • Voicemail via 1233

VoIP Trunk

Bij CheapConnect geven we je toegang tot je eigen VoIP-trunk. Dit account is geheel kosteloos en is aanwezig bij ieder telefoonnummer. Voor gesprekken betaal je een vast, laag tarief. Bellen kan naar binnen- en buitenland, zonder dat je gebruikmaakt van je inkomende telefoonnummer. Ook kunnen wij nummers koppelen aan je trunk.

De mogelijkheden met trunk zijn eindeloos
Met VoIP-trunk bel je voor een klein bedrag naar landen over de hele wereld. Dit kun je doen via uitgaande telefoonnummers van CheapConnect. De keuze is aan jou. Waar je geen keuze in hebt, zijn in onze scherpe tarieven – die krijg je hoe dan ook.

Met de VoIP-trunk kun je jouw uitgaande gesprekken via CheapConnect laten lopen, zonder dat hier persee je inkomende gesprekken ook via CheapConnect loopt. Zo kunnen wij uiterst voordelige gesprekstarieven aan jou doorrekenen. Deze optie wordt over het algemeen gebruikt door klanten met een eigen centrale of eigen VoIP-dienst.

Gelijktijdige gesprekken

Zoveel lijnen als u wilt.

Lage abonnementskosten

Voor maar € 8,95 per jaar!

Voordelig bellen

Naar binnen- en buitenland


Tarieven

   Vergelijk onze tarieven met VoIP-providers
CheapConnect
KPN
BudgetPhone
VoIP Planet
12Connect
Abonnement kosten Per Jaar €8,95 BelBudget
€150,00
Uno
€15,00
VoIP
€ 30,60
vPBX
€ 15,25
Starttarief - Geen - €0,0580 - Geen - - Geen - €0,0251
Nederland Vast
Nederland - Vast
€0,0238 €0,1275 €0,0300 €0,0200 €0,0251
Nederland Mobiel
Nederland - Mobiel
€ 0,1190
€ 0,0500 (Actie)
€0,2550 €0,2500 €0,0610 €0,0850
België Vast
Belgie - Vast
€0,0250 €1,275 €0,0300 €0,0130 €0,0251
België Mobiel
Belgie - Mobiel
€ 0,1900 €1,2750 €0,2300 €0,0130 €0,0251

Ook buitenlandse nummers beschikbaar!

Naast Nederlandse nummers (in elke lokale regio en 085-nummers) hebben wij een uitgebreid aanbod van buitenlandse nummers.

Verenigd Koninkrijk / EngelandVK
Verenigde Staten / USAUSA
ZwedenZweden
LetlandLetland
EstlandEstland
DenemarkenDenemarken
partijenTsjechië
CanadaCanada
Ook deze nummers zijn beschikbaar voor slechts € 8,95 per jaar!

Voor slechts € 8,95 per jaar kunt ook u overal bellen en gebeld worden op een vast telefoonnummer.

bestellen