ProviderLijst

   Mobiel Sim Only Abonnement geschikt voor kinderen
Mobiel Sim Only Abonnement geschikt voor kinderen

Kinderen hebben vaak tijdens het opdoen van hun eerste ervaringen met een smartphone, nog geen enkel idee wat bellen en internetten eigenlijk kost. Geen enkele telefoonprovider biedt een app waarin het voor kinderen eenvoudig te begrijpen is, hoeveel minuten ze nog kunnen bellen, hoeveen sms'jes ze nog kunnen sturen of hoeveel dataverkeer er nog resteert. Laat staan dat kinderen begrijpen wat € 0,10 per extra MB kost.


Om kinderen alvast wat kennis te laten maken met de smartphone en de mogelijkheden hiermee, is een smartphone zonder sim-kaart al vaak een mooi begin. Op latere leeftijd kunt u hier een prepaid simkaart in plaatsen om uw zoon of dochter alvast te laten wennen met bellen, sms'en, internetten en het bereikbaar zijn voor u als ouder(s). Een prepaid simkaart is een mooie oplossing, om onaangename verrassingen voor u als ouder(s) te voorkomen. Prepaid heeft een nadeel: de tarieven zijn vaak hoog vergeleken met een abonnement. Een prepaidminuut kost gemiddeld zo’n € 0,15. Gelukkig kan het ook goedkoper!


Abonnement voor kinderen

Bij tieners die in groep 8 zitten of net naar de middelbare school gaan, heeft u als ouder het telefoongebruik vaak minder goed in de hand. Bij tieners is SocialMedia (Instagram, Snapchat, Twitter en WhatsApp) vandaag de dag niet meer weg te denken. Misschien is uw zoon of dochter nu dan toch toe aan een grotere bundel met abonnement?!


Wij adviseren ouders vaak om een abonnement af te sluiten waarbij nog een limiet aanwezig is op het dataverkeer waarbij, bij het verstrijken van dit limiet, de snelheid omlaag gaat en extra kosten buiten de bundel wordt voorkomen. Op deze wijze worden tieners nog vaak herinnerd aan het feit dat aan alles een prijskaartje hangt zodat het de volgende maand misschien toch wat bewuster omgaat met het dataverkeer. Voor mobiele telefonie raden wij vaak "onbeperkt" bellen aan, op deze wijze komt u niet voor verrassingen te staan wanneer er buiten de bundel wordt gebeld en kan uw zoon of dochter, U, in geval van nood bereiken.


Abonnementen van de volgende providers bevatten een harde limiet aan dataverkeer en wordt na overschrijding automatisch omgezet naar een lagere snelheid waardoor u niet voor verrassingen komt te staan na overschrijding. Uw zoon of dochter heeft nog steeds de gelegenheid om, zelfs na overschrijding, gebruik te maken van social media.Aanbieder Netwerk Info Bestel  
KPN
|
 VoLTE    VoWIFI   
INFORMATIE WEBSITE KPN 5 5G
Lycamobile
|
INFORMATIE WEBSITE KPN 4 4G
T-Mobile
|
 VoLTE    eSim   
INFORMATIE WEBSITE T-Mobile 5 5G
Vodafone
|
 VoLTE    VoWIFI   
INFORMATIE WEBSITE Vodafone 5 5G


Ontbreekt er informatie, is er iets veranderd of klopt er iets niet aan de informatie?
Laat het ons alstublieft weten via ons Contact Formulier.