ProviderLijst

ProviderLijst - Uitleg over onze Telefoonprovider OverzichtVoor onze bezoekers hebben wij een handig overzicht met mobiele telefoonproviders gemaakt waarin wij informatie tonen die voor consumenten en bedrijven vaak belangrijk zijn om te weten. Zo toont ProviderLijst informatie als, biedt een provider 2G, 3G en/of 4G (of zelfs 4G+), wat is de maximum theoretische internet snelheid, van welk netwerk maakt een virtuele provider gebruit...

Deze informatie is vaak relevant bij het maken van een keus.

Een voorbeeld zegt vaak meer….

"Jan-Willem, heeft problemen met de netwerk-dekking in zijn woonplaats. Na contact met zijn telefoonprovider Ben, blijkt deze niet de gewenste dekking te kunnen bieden en op korte termijn verwacht men ook geen verbetering. Jan-Willem gaat nu op zoek naar een andere partij en komt uit bij Simpel."

Het probleem dat Jan-Willem had bij Ben, zal bij Simpel niet anders zijn en ook bij Simpel zal Jan-Willem dezelfde problematiek te wachten staan. Ben en Simpel maken namelijk beide gebruik van het T-Mobile netwerk. Het netwerk van Ben, maakt in feite gebruik van T-Mobile. Wanneer iemand problemen ervaart met de dekking, vallen dus alle telefoonproviders af die gebruik maken van het fysieke netwerk dat T-Mobile heeft.

Snelheden

Vaak zijn telefoonproviders ook onduidelijk in het communiceren, welke snelheden ze voeren. Nu zijn praktijk en theoretische snelheden altijd verschillend. Maar ProviderLijst vind het zekers niet onbelangrijk om al deze maximum theoretische snelheden te vermelden. Voor veel mensen is een snelle internetverbinding vandaag de dag noodzakelijk, en dankzij onze overzicht vallen hierdoor bepaalde telefoonaanbieders al gauw af.

Ervaringen Reviews & Klachten

ProviderLijst biedt daarnaast ook directe verwijzingen naar externe internetsites waar ervaringen, reviews en klachten kunnen worden gedeeld. Sites als AlleStoringen, Tweakers, Klachtenkompas, Radar ontbreken hierom dus zekers niet. Ook worden steeds meer providers in onze overzicht, voorzien van Socialmedia buttons. Dankzij deze buttons kunt u snel en zonder zoekwerk naar de Twitter of Facebook pagina van de telefoonprovider.

Wij hebben een drietal pagina's Alle Telefoonproviders, Alle Telefoonproviders voor Bedrijven en Alle Telefoonproviders voor Consumenten. De eerste pagina spreekt hierbij voor zich, de overige twee pagina's tonen alleen de providers die zich richten op consumenten of bedrijven. Handig dus, als u specifiek op zoek bent naar een provider voor privé gebruik of zakelijk gebruik.

    

BEN
HollandsNieuwe
KPN
Simpel
Simyo
T-Mobile
Tele2
Telfort
Vodafone